Vi kör Norden-exklusiv intervju ikväll, vad vill du veta?

Ikväll kommer @erikcedervall medverka i en intervjustund med Overwatch-teamet på Blizzard, närmare bestämt Michael Chu som i sin roll som senior game designer fokuserar på spelets story och världsbyggandet.

Intervjun är klockan 18:00 så du har några timmar på dig att ställa dina frågor är i kommentarsfältet. Vi kan såklart inte lova att just din besvaras men lovar att göra vårt bästa.

Ja kom in i framtiden nu blizzard. Alla andra spelstudios har vettigt stöd för 21:9 Diskuteras det något fortfarande? Det känns som många potentiella kunder går förlorade, inklusive mig själv. Som exempel stödjer CS 21:9 utan att pro spelare påstår att... 18/04 Vad hände med telefonintervjun med Tim Willits? Har jag missat en färdiga artikeln om vad han svarade på allas frågor? 18/04 Då drämmer jag på några frågor! Börjar med balanseringsfrågor och tankar kring dem, även om svaren blir "nej" (eller "ja") så är det mer intressant att få höra tankarna och motiveringarna bakom. 1. Kan Orisa få 100-200 i shield i utbyte mot HP som Zaria... 18/04 Fler frågor: Finns det något du kan berätta om var overwatch-världen är på väg? Har ni en utstakad framtid för våra hjältar? Vilken världsdel/stad, som vi inte sätt än, skulle du helst vilja visa oss i spelet eller på annat sätt? 18/04 Frågor: Vilken karaktär har den mest spännande backstoryn enligt dig? Skiljer sig din vision av overwatch-världen på något sätt från Metzens vision? Kommer det någonsin släppas böcker som kommer handla om overwatch-världen? Kan det vara frustrerande att... 18/04 Efter som Torbjörn är från Göteborg när kommer de byta namn på han till Glen? Efter som alla som kommer från Göteborg heter Glen :-) 18/04 Why did you make competitive unbalanced on Assault and Hybrid maps by favouring the 2:nd team to attack? The game is supposed to have equal attacking phases but that's not the case right now. If the team that attacks first fails to make progress in capt... 18/04 Jag och mina vänner hade väldigt kul med Uprising mode och vi vill alla veta om det kommer komma fler modes som denna i framtiden. Det hade varit underbart. 18/04 Har Blizz några tankar kring "problemet" med att support-spelare (särskilt de som spelar mycket Mercy) får mindre skill rating än andra klasser? https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20745726495 18/04 När kommer Overwatchkampanjen? 18/04
Skicka en rättelse