Girigt eller generöst?

Det råder inte bara The Last Jedi-feber. Viss feberyra kring Star Wars Battlefront II har också kunnat skönjas de senaste dagarna – även om första försöket från Dice inte nådde hela vägen. Den här gången får vi ju en kampanj direkt från den mörka sidan. Kanske får vi inte någon säsongsbiljett? Vad vi däremot får är en deluxe-version och förbokningsbonusar. P.g.a. trippel-A.

Av uppenbara skäl är förhandsbokningar något man ska vara försiktig med, men det kan ändå vara intressant att se hur generösa – eller giriga – EA är. Alla som förbokar får The Last Jedi-looks för Kylo Ren och Rey, ability-modifikationer för nämnda duo samt modifikationer för Årtusendefalken och ett ännu ej namngivet First Order-skepp.

De som köper deluxe-utgåvan, Elite Trooper, för drygt 700 kronor får börja spela tre dagar innan de vanliga dödliga och får också uppgraderade klasser. I praktiken innebär detta:

  • Elite Officer upgrade pack – The Blurrg-1120 blaster plus enhanced grip modification and the Battle Command epic ability.

  • Heavy Metal upgrade pack – The FWMB-10 “Megablaster” and barrel vent modification and the Personal Shield epic ability.

  • Armored Assault upgrade pack – The CR-2 (with a trigger modification) and the Grenade epic ability.

  • Master Specialist upgrade ability – The A280-CFE blaster rifle and scope modification and the Laser Trip Mine epic ability.

Battlefront II släpps i november så efter den här inledande hypen lär vi nog inte få veta mer innan E3-tiderna i juni. EA skippar även i år den riktiga mässan och håller återigen ett EA Play i egen regi.

Smaken är som baken, delad :) Jag har själv spelat alla bf spel sen BF1942 och BF1 är helt klart ett av dem bästa. Är nu uppe i cirka 130 timmar vilket är bra mycket mer tid än jag spenderar i andra spel. Ska du ha lika många timmars underhållning i for... 20/04 lol. att du inte gillar spelet gör det inte till ett tech-demo. varför skulle jag ens komma med motargument? det är alldeles självklart att det är ett spel och inte ett tech demo. 19/04 Ja för du själv kom ju med bra motargument till varför det inte är det, åh just det du sa bara att alla som inte har samma åsikt som dig själv är troll. Bf1 är ett reskin på bf4 och känns inte ett skit som första världkriget. Kampanjen är bara där för... 19/04 Gör du inte det bekräftar du bara att du är ett troll som kommer med tramspåståenden. Det är upp till dig att välja. 19/04 Varför ska jag göra det? Du kommer ju bara säga att det är korkat eller att jag trollar utan att komma med egna argument precis som du gjort i dina senaste inlägg. 19/04 Dummaste jag hört på länge, utveckla! 19/04 Just detta har man ju nu fixat :) Fordon tar man liknande BF1 via spawn skärmen ist för pickups. Och vissa lättare fordon likt BF1 spawnar direkt ute på kartan. Inga mer hero-pickups heller utan man måste förtjäna dessa numer. Dem verkar faktiskt ha lys... 19/04 Ska bli intressant att se hur modellen för tillägg kommer att se ut. Applåderar alla alternativ till överprissatta season passes och DLC. 18/04 Allt sånt skit är girigt. 18/04 Hur är han ett troll menar du? Bf1 är ett glorifierat tech demo och vill du ha hela spelet får du hosta upp ytterligare 50 dollar efter att ha betalt 60 redan. 18/04
Skicka en rättelse