Saints Row 4 och Gat out of Hell är inte purfärska spel, men de har nyss hittat upp i de digitala butikshyllorna hos GOG. Vilket firas med att alla kan tanka hem det andra spelet i serien, Saints Row 2, helt gratis under en begränsad tidsperiod.

För att ladda hem spelet behöver du klicka vidare till GOG och skapa ett konto. Sen är det bara att klicka på bannern och tanka. Se bara till att skynda dig: erbjudandet gäller endast i 43 timmar.

GOG kör även en rea på titlar från utgivaren Deep Silver. Redan nämnda Saints Row 4 kostar cirka 50 kronor. Det finns även några Metro-spel samt annat smått och gott i reabacken.

Självklart så är det 30fps på PS3, men den är fortfarande mer stabil än PC-versionen som har alla möjliga problem. 28/04 Lirade igenom spelet med en polare på PC när det kom. Visst, det fanns en del buggar, men va fan, det var ett sjukt nice spel att lira igenom. P.S. De cutscenes som var buggade (var inte alla det? ;P) gjorde spelet bara roliga när man lirade coop :) 21/04 Det är väl pc versionen?, hoppas verkligen det är den, en av det bäst optimerade pc spelen genom tiderna. Själv köpte jag det för 10:- hos Ginza, ett år efter relase typ. Troligen för att det rann som vatten i makalösa 240p och 5 fps. Bra jobbat! 21/04 Jag förstår vad du menar men jag kan inte tänka mig att PS3-versionen ska haft högra än 30 i framerate. Sen förstås så var det mer okej på den tiden än nu om man har en rejäl dator och är van vid minst 60 bilder i sekunden. 21/04 @Puscifer: En sak som jag personligen störde mig mycket på förut var att gog inte hade någon cloud saving när the Witcher 3 kom. Riktigt jobbigt att förlora sina framsteg på över hundra timmar. Nu har jag sett att de infört det på vissa spel men inte... 21/04 Skulle formulerat mig annorlunda i min första post typ (För er som heldre vill ha det på steam så finnes det även där nu) Inte för att Fz lär ändra Rubriken på nyheten ändå :P 20/04 Har originalet, men avinstallerade det när jag tröttnade. Det är för krystat för min smak. 20/04 GoG versionen ska ju vara den bättre enligt många. Testade den för någon vecka sedan och märkte att dom hade låst frameraten till 30 och det verkar inte gå att låsa upp. Steam versionen är inte låst men lider istället av andra prestandaproblem. Synd att... 20/04 Finns kostnadsfritt på Steam också. 20/04 Inte för att vara den som är den, men.. Free Games (GOG har också det) No ads (GOG har inte heller reklam) Mod support/tools (Saints Row 2 har ingen Workshop i Steam, så det är känns inte riktigt som något relevant argument i det här fallet) In-game int... 20/04
Skicka en rättelse