Idel hyllningar av "nya" Mario Kart.

Nintendo har lyft recensionsembargot för Mario Kart 8 Deluxe till Switch, och betygen antyder inget mindre än ett mästerverk.

Det samlade snittbetyget på Opencritic.com ligger på 93 av 100 efter 34 recensioner, och på Metacritic snittar spelet 94 efter 40 recensioner. Det, bästa vänner, är svinhögt.

Anmärkningsvärt är att originalet, Mario Kart 8 till Wii U, "bara" snittar 88/100 på Opencritic och Metacritic. Deluxe-utgåvan innehåller samtliga banor (inklusive dlc-släpp) från åttan, sex nya karaktärer, ett utökat battle mode och 1080p-upplösning (som dockat rullar i 60 fps, förutom i split screen för fler än två). Dessutom finns ett gäng mindre justeringar och nyheter, t.ex. ett nytt enklare styrningsläge för nybörjare. Sammantaget är allt detta så bra att samtliga kritiker skopar djupt ur hinken med superlativ.

Vad FZ tycker om Mario Kart 8 Deluxe berättar vi strax efter releasen den 28 april. Tills dess: ett antal recensioner från andra:

Triple A-titlar på konsol?! Lol. Köp en PC. 29/04 Mario Kart Wii var en stor besvikelse men 8an är extremt bra. I den nya versionen har de också fixat Battle-läget som jag förstår det. Har spelat hur mkt som helst men funderar på att köpa till Switch med. 23/04 Det är ju lite det som är grejen med Switch, där finns ingen primär anledning till varför folk köper den. Switch är gjord för att användaren ska få valmöjligheter. För dig så skulle Switch i förstahand vara en stationär konsol framför TVn, för @Bojkott... 22/04 Min son har trackat mig sen han såg trailern om att köpa det här, första gången han känner hajp inför ett spelsläpp. 21/04 Är det ok att gilla detta om man inte haft Nintendo sedan NES och funderar på att skaffa en Switch plus MK8? 21/04 Ett av de bra spelen till Switch, tillsammans med Zelda: Breath of the wild och Super Mario Odyssey. Men precis som tidigare, Nintendo har för få andra spelutvecklare än sig själva som kan producera bra spel till konsolen, det håller inte. De bästa spel... 21/04 Har inga problem med att släpa med mej ps4an till landet. Men är ändå sugen på dom 5 bra spelen som förhoppningsvis kommer till switchen. Men väntar nog ett tag till innan jag köper ett. :) 21/04 @Bojkott: Jag har inte missat poängen. Och nu handlar det om spelet Mario Kart 8 Deluxe, spelar ingen roll om man spelar bärbart eller hemma stationärt. Som det är nu så kan dom ju lika bra lansera alla Wii U en gång till så blir det succe.. Wii U var... 21/04 Även om WiiU nu var en flopp så sålde det groteskt mycket - 8.26m kopior. Med tanke på att WiiU sålts i 13.5m ex så har mer än varannan WiiU ägare köpt spelet. Om nu Switchen hittat helt nya målgrupper så kanske du har en poäng men om det är mest Ninten... 21/04 Du har helt missat poängen med Switch. Det är (återigen) en bärbar konsol, vilket betyder att du nu kan spela Mario Kart 8 vart som helst, något som inte går med Wii U. Wii U var dessutom en flopp, vilket betyder att det finns många som inte har spelat... 21/04
Skicka en rättelse