Maffiapuffran och information om DLC ingår i läckan.

I och med Activisions avslöjande om återvändandet till världskrigsgenren har det i sedvanlig ordning läckt ytterligare information om spelet. Ett felsteg var av Activision själva som råkade publicera en sida lite för tidigt, vilket ledde till att vi fick ett par bilder om hur spelet kan tänkas se ut.

Det är inget kritiskt avslöjande förutom att man troligtvis kommer ha möjligheten att skjuta med den maffiastämplade kulsprutepistolen Thompson. En annan tabbe var av Amazon som även där var lite snabba på avfyrningsknappen. På deras hemsida fick vi se den troligtvis slutgiltiga boxarten till spelet samt bevis på att Playstation troligtvis får DLC 30 dagar tidigare än PC och Xbox.

Mer information om nya Call of Duty: WWII får vi på onsdag då premiärvisningen går av den 26:e april klockan 19:00.

Jag tror att @breahl var sarkastisk i sitt inlägg om att USA var de "goda". Dock väljer jag USA och de Allierade som vinnare av WW2 än Axelmakterna varje dag. (Och även över Sovjet). 28/04 I ett krig så finns det inga som är goda... människor dödar människor bara för att de styrande inte kan komma överens. Och reglerna för kriget förändras baseras på hur bra eller dåligt det går. Hur vore det om de styrande istället slogs med varandra och... 24/04 Säg det till de som fick erfara bombningen av Dresden. Även om det inte uppkommit någon systematisk (vad jag vet om) krigsförbrytelse från t.ex. USA under kriget så skedde det på regementsnivå. Framförallt så finns det fall där soldater öppnat eld mot... 24/04 https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_war_crimes#World_War_II 24/04 Nej, dessa menade jag, fast du fick fram ett till där, enlisted, sedan pratade ju tydligen Gearbox om Brothers in Arms. Det nya heta är det gamla heta. Har inget emot det alls, tröttnade aldrig på ww2 och både cod och bf var bättre i ww2, det suger med... 24/04 Dom var ju dom goda i kriget. 24/04 data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAASYAAACrCAMAAAD8Q8FaAAAAkFBMVEXQIiLd3d3PAADQHx/d4+Pd4ODe6OjQGxvQCQnPFhbPAwPe4uLd19fPDg7RMjLe6urat7fTW1vVdnbc0NDRLS3UaGjZo6Pavb3SRETWiIjYmprSPz/RNTXTX1/QExPQJibczMzTUVHUa2vVfn7asLDXkZHbxMTSSUnZqanYn5/ROjrZsrL... 24/04 Glöm inte: Day of Infamy (Early Access - Steam), Battallion 1944, Days of War & Enlisted ;) 23/04 Det kommer komma en flod, det är ju redan 3 st FPS på steam som är nya ww2 spel, ett nytt RTS, nu nya cod och sedan kommer kanske bf, du har ju dessutom serier som redan är där och har varit alltid, typ world of tanks and world of warships, sedan kommer... 23/04 Jag skulle dö av lycka om de gjorde en remake på RtCW. Tänk MP fast med en modern spelmotor. 23/04
Skicka en rättelse