Total War-studion ryktas vara redo att påbörja utvecklingen av ett nytt Alien-spel.

Våra källor berättar att efter arbetet med Halo Wars 2 färdigställts så kan ett nytt Alien-spel kommer att utvecklas hos Alien: Isolation-utvecklaren Creative Assembly.

Citatet kommer från Official Playstation Magazine (via PSU) och ska förstås tas med en nypa salt. Det är inte heller första gången det tisslas och tasslas om ett nytt Alien från Total War-studion. En gång är ingen gång, två gånger är ... kanske något? Var så säker, vi håller er uppdaterade.

Undertecknad var förtjust i originalet från 2014 men visst finns det förbättringspotential.

... utvecklarnas verk liknar en best of-samling, något som vill hylla originalet men även valda bitar ur uppföljarna. Alien: Isolation borde ha fått vara en mörk, personlig och stämningstät sci-fi-skräckis på några få timmar. Nu är den precis detta – plus en himla massa annat.

Jag har inte spelat Alien isolation tidigare, jag väntar på nedladdningen från steam sedan kör jag igång. Har legat på kontot sedan jag köpte grafikkortet (toklänge sedan) hoppas på en trevlig (otrevlig) upplevelse... 28/04 Slutade spela när vapnet inte gjorde någon damage på alien. Hade förväntat mig syrasprutande sår med smältande inredning. 27/04 Asså jag hoppas fan detta. Är löjligt förtjust i Alien: Isolation, trots att jag inte vågat lira mer än två timmar. Kommer definitivt köpa uppföljaren, lira i två timmar, inte plocka upp igen, tokdigga ändå. 26/04 Implementera PSVR och PS Aim controller och jag är med! =) 26/04 Synd att inte t.ex Sony såg/ser potential här och gör det till "VR-Killer App". Nu så finns det väl bara Resident Evil som är ett komplett spel och inte bara en upplevelse... Jag tycker att dom borde remastra det till PS Pro och Scorpio(om eller när den... 26/04 Prisa gudarna, bästa nyheten sen jag vet inte vad. Så fruktansvärt bra spel, absolut mitt favoritspel i skräck-genren och ta mig fan kanske det bästa spelet jag vet. Det fick så oförtjänt dålig kritik av folk som inte förstod vad spelet gjorde vilket... 26/04 HYPE! Originalet var superbra! Hoppas de följer AJs råd och inkluderar lite soldater också :) Tänk "Aliens" av James Cameron. :) 25/04 Jo det vet jag, men det är just det jag stör mig på. Det kunde varit med utan att behöva klydda. 25/04 Aliens vs Predators: Total War 25/04 Jag hoppas verkligen att de gör en uppföljare, Alien: Isolation var storslaget, särskilt för en Aliennörd som jag. :) 25/04
Skicka en rättelse