2.0 innebär en rad nyheter för Blizzards MOBA.

Nu har Heroes of the Storm tagit nästa kliv och uppdaterats till 2.0. Det innebär inte bara en siffra utan enligt Blizzards pressutskick "mer action, fler hjältar, mer moba". Mer, mer, mer!

I praktiken innebär detta att leveltaket skrotats och att man nu slår samman alla poäng till en summa, vilket ska ge "ännu större belöningar". Ett Overwatch-influerat battleground tillkommer, Shimada Castle, liksom Overwatch-hjälten Genji, en cyborgninja som med sin smidighet kan ta kål på det mesta. Also: slumpkistor med "närapå all loot" som finns i spelet. Gött.

We’re entering a bold new era of Heroes of the Storm with Heroes 2.0.

Mycket mer om mycket annat ser du i klippen både ovan och undertill.

Och inget av det du listade tillför något nytt till själva spelet föutom hjälten och den nya mappen (som bara är jäkla payload från overwatch) Så detta hade lika gärna kunnat vara en vanlig patch. Sprays, emojis, banners är bara klotter som är ungefär... 27/04 Bra blev bättre! Angående masterskins så tror jag de helt enkelt insåg att de inte har mycket med att bemästra klassen att göra utan bara var en guldgrind, så personligen tycker jag det var en bra ändring då jag får mer utrymme för skins med många karak... 27/04 @Remus: Håller helt med. Tycker de borde göra som förr bara att du inte behöver köpa Masterskinnet i Level 10 (du får det gratis i lvl 10) med en karaktär. Det skall ju visa engagemang i en karaktär liksom. Nu svingar alla runt med Masterskin. Ingen ani... 27/04 Världens bästa moba blev just bättre. Synd bara master skins är så satans billiga. Jag har alldeles för många av riktigt grindande och så kommer folk nu med dessa skins som inte ens är lvl 5 med hjälten... 26/04 Nya skins, announcers, sprays, taunts, emojis, nya porträtt, en mängd nya skins, ny bana, två nya hjältar, nytt valutasystem, voice lines, nytt level-system, och nytt belöningssystem. Vad du skulle tycka vore tillräckligt för att kunna kalla det 2.0?... 26/04 Hur är det med 3D motorn nuförtiden? Är det fortfarande ryckigt och hackigt för folk med G-sync skärmar? 26/04 Jo gratispaketet finns. Bara att logga in, och välja ett. 26/04 @rigge: Ja, verkligen. Nu kan man väl också få välja ett gratis hjälte-paket med 20 hjältar i? Eller har inte det kommit än? 26/04 För de enda dom gör är ändrar och lägger till mer loot. Lägger till en och annan hjälte så kallar dom de "2.0". Inget fix för obalansen för vissa hjältar. Fixar inte till UI. Inte tillräckligt för att kalla de 2.0 När både LoL och Dota körde sina "2.0"... 26/04 Testade 2.0 på Amrekanska servern i går kväll och det har blivit grymt bra nu, bara positiva ändringar. 26/04
Skicka en rättelse