Just nu sänder Sledgehammer live och avtäcker årets Call of Duty: WWII som släpps den 3 november. En kortfattad sammanfattning av informationen hittills, direkt från utvecklarna själva:

Call of Duty: WWII ska vara en filmisk upplevelse som både reflekterar den mänskliga kampen och den storskaliga känslan av krig. Vi ska känna för och bry oss om spelets karaktärer, och Sledgehammer har gjort mycket efterforskning för att få till en autentisk känsla. Föga överraskande påpekar utvecklarna också att Call of Duty: WWII är det bästa spelet de någonsin gjort.

En "private multiplayer beta" slår upp portarna senare i år, innan det officiella släppet. Vi gissar att du får tillgång till den genom att förboka spelet.

Den första trailern för spelet ser du ovan.

@zOlid: Kan ju vara unlocks som påverkar ens gubbe, istället för vapnen. 01/05 Min logik är att: Det var inte femti elva olika sorters sikte,grepp, magasin storlek osv då. Iaf inte på nivån det är nu för tiden. 01/05 jag är på mostående sida. Har aldrig gillat det och gillar det absolut inte om det är med i MP. 01/05 "Hör inte hemma i ett WW2-spel"? Varför inte? Var inte unlocks uppfunnet då, eller vad är din logik bakom det hela? Jag gillar unlocks. 29/04 Don't.. Just don't... https://9gag.com/gag/aDWPmjN 28/04 Trailern säger inte så mycket... Men gillade ettan och tvåan riktigt mycket (ja jag vet, gammal har bara spelat MWF utöver) så blev lite sugen måste jag säga. 28/04 Jag tänkte främst den vid 1:20, ovanpå det som ser ut att vara en halvbandvagn - det är ingen MG34. :) Maskingevären i början (i bunkrarna) kan definitivt vara MG34or dock (mer rundad pipa är en bra giveaway), och även om de inte låter lika käpprätt åt... 27/04 @PeTTs0n: MG42an tycker jag mer ser ut som en MG34 med tanke på att pipan ser rundad ut. Jag kan ha fel med tanke på att siktet ser ut att tillhöra en MG42. 27/04 Är ju inte precis optimerat för att man ska kunna ändra FOV. Man ser ju igenom armarna så fort man höjer FOVen i Black Ops. 27/04 Urpffff, MG42-ljudet fick mig som lagom MÖP nästan att bli lätt illamående. Hur svårt är det att dra upp valfritt YT-klipp där vapnen de använder skjuts, och lätt kunna höra att "ungefär så här ska det låta"? Även om de inte har råd/tid/möjlighet att... 27/04
Skicka en rättelse