Det är nästan lika många Wii U sålde under hela livstiden.

Nintendo Switch lanserades i början av mars och de första två månaderna har minst sagt gått bra. Nintendo rapporterar att man sålt 2,74 miljoner enheter fram tills idag och att de har ett ambitiöst sikte inställt. Innan nästa majbrasa tror de att 13 miljoner Switch-konsoler sålts. Det är nästan lika många som Wii U mäktade med under sin livstid.

Många hade såklart längtat efter Zelda: Breath of the Wild men i övrigt lämnade lanseringstitlarna en del att önska. Mario Kart 8 Deluxe släpps dock imorgon och Splatoon 2 i slutet av juli. Dessutom hägrar Super Mario Odyssey lagom till julhandeln.

Kolla dess lagerstatus nu bara några dagar senare. Har varit såhär varje gång de fyllt på lagren hittills :D Försökte inte ”bevisa” något med detta inlägg, tänkte mest att du kanske var intresserad av att se det. Får hoppas deras ökning av Switch produk... 01/05 @Nosnos: Alltså jag har ju inte någon försäljningsstatistik och känner inte någon personligen som har köpt en Switch (än), någon på FZ kan kanske kolla med Bergsala? men intrycket jag fått av folk är att det är den Gråa som gäller då den är lite mer til... 28/04 Är det så? Jag har aldrig sett någon använda den gråa utan bara neon, men det kan ju bara vara tillfälligheter. Jag kommer precis som du köpa Switch senare i år, men jag är ju en av de som hade köpt konsolen även om det inte funnits någon hype kring den... 28/04 @Carl Johansson-Sundelius: Jag menade dock inte att ha någon taskig ton :P Skrev det snabbt under FZ-surfen på kafferasten så blev kanske lite klumpigt uttryckt. Redigerade det nu för att få fram poängen på ett något trevligare vis. 27/04 http://isnintendodoomed.com/ 27/04 @Nosnos: Fast jag har för mig att den var just den gråa-versionen som var den mest populära, kollar man på Webhallen så verkar ju som om att det stämmer. Sedan så vet jag ju inte hur många Grå kontra Neon de hade ifrån början. Men att den ena är helt... 27/04 Kommer handla min Switch i jul när min saknade release titel släpps: "Super Mario Odyssey", som värkar helt suverän. Sedan blir det givetvis köp av "Zelda: Breath of the Wild", "SnipperClips" och "Mario Kart 8 Deluxe" som äntligen har ett riktigt & klas... 27/04 Försöka att hitta den på spel och sånt i Norrtälje!!! Dom har haft en hel hög varje gång jag tittar in där!!! 😬 27/04 @zumo: Skärp till tonen. 27/04 @Nosnos: Fast det stämmer ju inte. :P Går ju inte att fastställa det utan någon vidare kunskap. Så sent som förra veckan var det helt slut ÖVERALLT. Köpte min begagnad efter ett ivrigt jagande och bland annat frågade jag här på forumet efter råd. Inet,... 27/04
Skicka en rättelse