Som utlovat har Bethesda och Arkane Studios släppt en demoversion av Prey idag. Xbox One och Playstation 4 är formaten som gäller, pc-spelarna får klara sig utan demo.

Det är första timmen från spelet som är fritt fram att testa. I Playstaton-bloggen finns fem tips på saker att göra, till exempel "feel the power" och "save the world". Och förstås skjuta ihjäl en och annan meningsmotståndare.

@Struggle: Fifa 16 verkar också ha använt Denuvo och ha kringåtts snarare än crackats genom sitt demo. Det är i så fall alltså återigen inte frågan om någon slags logging och jämförelse mellan demoversioner och fullständiga spel. Som din källa säger var... 28/04 *gäsp* vem vinner slutspelet i hockeyn då ? 28/04 @FelixenS: Du kallar det för spekulation, men du bemödar dig inte ens att Googla? Demo som knäckt fullversion, senaste är tillexempel Fifa 16. Finns en hel del som jag helt enkelt glömt av från Amiga och DOS tiden till exempel. Heck, till och med sparfi... 28/04 ja lite snack om prey hade inte skadat... för denna spalt handlar väl om prey ??? 28/04 Jo, blir detsamma för mig. Det är inte som att det är ett multiplayerspel som man vill vara med och spela från början medan spelet är populärt och polarna spelar, det här spelet kommer vara lika bra om ett halvår som nu, kanske bättre om de patcher ut... 28/04 Kan inte någon skriva en åsikt om vad de faktiskt tycker om själva demot (om någon valt att spela det?) istället för att skriva en massa om DOOMs knäckta DRM? 28/04 @Struggle: Nu har du ju dock övergått i spekulation och lämnat exemplet du använde. Dooms demoversion användes inte för utveckling av kryphål, det faktum att den hade Denuvo och kunde laddas ned gratis gjorde demon själv till ett kryphål. Detta patchade... 28/04 Riktigt bra att vissa börjar med demo igen. Med tanke på det ofantliga marknaden som finns på spel så är det en bra affärsidé att släppa ett demo för att skapa ett intresse för köparna. Ser gärna mer sånt här, och nu behöver man inte heller köpa PC-Game... 28/04 Roligt hur man bland kommentarerna tar något som egentligen borde vara positivt och gör om till något negativt. Dom hade ju inte behövt släppa demo till PS4 eller Xbox One heller, men gör det ändå. Sedan att PC blev kvarglömt drar ju inte ner det faktum... 28/04 Är väl rätt superdyrt att betala 599kr för att PC spel... Va fasen ingen PC demo för, vill de dölja att spelet är dåligt optimerat och massa buggar på PC eller? 28/04
Skicka en rättelse