Trackmania någon?

Forza Horizon 3 släpptes förra året och bjöd på störtskön arkadracing. Sen kom expansionen Blizzard Mountain och bjöd på ännu mer av den varan – i vinterlandskap. Och som alla vet: efter snö kommer bilbana.

Hot Wheels heter expansionen som baseras på de populära leksaksbilarna med samma namn. Skådeplatsen är Australien, på en gigantisk bilbana där realism och trafikregler förmodligen är bristvaror. Istället gäller det att köra genom loopar, eldringar och krocka bilar för glatta livet.

Den 9 maj släpps Hot Wheels till Xbox One och Windows 10. Expansionen ingår i expansion pass och en trailer ser du nedan.

Den blev bättre allt eftersom (förutom Surfers Paradise) men personligen har jag extrema problem med spelet sen jag bytte grafikkort. Dock har jag lagt mina 150 timmar så kan med gott samvete lägga det på hyllan. 09/05 Jag hade aldrig några problem med Forza Horizon 3 till pc. Förköpte "Ultimate Edition" (tidig tillgång) med all DLC. Det fungerar fortfarande utmärkt. Finns ju även "Forza Motorsport 6: Apex", som är gratis för pc och XBox. 27/04 Har förövrigt testat tinyracers och det är jättekul. Ligger runt 1000 gta online nu. 27/04 Men GTA Onlines stunt races kom ju för länge sedan. Gta är ju ännu roligare än detta men tror ändå på hotwheels. Tinyracers är väl mer gammalt gta stuk med gammal kamera vinkel. Där får man ju skapa sina egna jätteroliga race. Ända tråkiga i gta är ju... 27/04 Äger Forza Horizon 2 till mitt Xbox ONE och tycker om spelet. Funderar på att shoppa Forza Horizon 3 digitalt så jag kan lira det på min PC också. Ser jäkligt coolt ut och hoppas det är optimerat nu jämfört med releasen som tydlig var skakig på PC. 27/04 Tråkigt de ska överdriva serien så här brutalt, visst det är arcade men detta tar det bara till enb löjlig nivå! 27/04 Såg rätt skoj ut, blir nog att köpa när nya grafikkortet och skärmen är på plats :) 27/04 Ja, precis! Det ser ju ut som det senaste från GTA5 - GTA Online, "Tiny Racers": http://www.rockstargames.com/newswire/article/60188/GTA-Online-Tiny-Racers-Out-Now 27/04 Forza Horizon 3 är snyggt som fasen på rätt hårdvara, och har bra körkänsla, dock har det en STOR nackdel, det är inte kul... tyvärr. Kanske att det hära DLC:et gör det roligare, men jag tänker inte chansa med plånboken. Lustigt att GTA5 (GTA Online)... 27/04 Nej, det där var ingen bra idé. Det ser lite ut som TrackMania, som jag har och gillar. Men inte i Forza! 27/04
Skicka en rättelse