Vågar vi gissa att fem miljoner lirar Hanzo?

Overwatch fortsätter att locka nya spelare. I början av året fick vi veta att över 25 miljoner spelare hade anslutit sig till Blizzards färgstarka shooter och nu har alltså den siffran stigit med ytterligare 5 miljoner enligt det officiella Twitter-kontot Play Overwatch.

Sett över tid har dryga 2 miljoner spelare tillkommit varje månad sedan spelet släpptes för snart ett år sedan. En anledning till att extra många väljer att spela just nu kan också vara på grund av ett pågående evenemang i spelet som kallas "Uprising", där hjältarna ställs inför en robotinvasion.

@faceslicer: Jag känner mig relativt tvärsäker på att det finns massor med duktiga lag av Overwatch spelare som skulle spö dig och dina kompisar, eller mig och mina kompisar varje gång, hur mycket vi än försökte. Jag är övertygad om att det finns mycket... 08/05 När sa du det? Och nej, jag har inte bevisat nånting du påstått. 04/05 Som jag sa innan, mest barn som spelar spelet. du bevisade precis det. . . 04/05 Du låter mest som en som det inte går så bra för i spelet, som skyller på speldesignen när du blir ägd av andra. 04/05 @Anton Q: mcree ult, samtliga shaft vapen (apan o symmetra) mei spray, sen kan vi gå in på hur lätt de är att träffa med många andra. Hanzo hitbox är fortfarande mupp, roadhogs krok är målsökande. Seriöst han behöver nerfar hårt. Torbjörn är en turret,... 04/05 Har lite hatkärlek till skiten, dåligt placement syste, leavers och du blir punished om någon lämnar ditt lag. Dåligt balansering men det är klassiskt Blizzard dock. 02/05 Njaa. Soldier om han har sin ultimate uppladdad och arguably Reinheart. 01/05 @Anton Q: hälften av hjältarna har fan autoaim. I ett fps kan jag tycka att aimen ska vara central. Sen vet jag inte riktigt var de svåra i spelet ska komma? Att hitta en bra comp och lära sig att spela som ett lag är ju knappast unikt till overwatch,... 01/05 Nej jag vet. Menar bara att jag inte grejar Overwatch, Quake, Unreal Tornament osv. To fast for me... 30/04 Du kan inte jämföra dessa två spel mer än att båda är fps... 30/04
Skicka en rättelse