Plus – vilken film är bäst?

May the 4th be with you!

I dag firar vi Star Wars-dagen, och eftersom det den 25 maj är 40 år sedan den första filmen gick upp på biodukarna får du ta dig ett extra glas på Mos Eisley Cantina nästa gång du har vägarna förbi.

Star Wars: Battlefront 2 släpps den 17 november, och finns därför inte med i den här omröstningen. Men 2005 års Star Wars: Battlefront II kan du rösta på!

Men först vill vi ha din hjälp. Vi tänkte vaska fram tidernas bästa Star Wars-spel, och det gör vi genom en hederlig gammal omröstning. Nedan har du en lista med många av de mest aktade spelen, lägg din röst på det du tycker är allra, allra bäst! Om inte din favorit finns med säger du vilken det är i kommentarerna.

När du ändå är igång och tycker vill vi också ha din röst på vilken av filmerna i huvudserien som är bäst.

Episod I ligger märkligt nära inpå Episod III. Att den uppskattas mer än Episod II känns också märkligt, men men. När det gäller spelen saknade jag både Dark Forces och The Force Unleashed, även om det fanns möjlighet till att ange egen titel. 20/05 Jag tar 1000 ewoks framför en Jar jar... 05/05 Ni som röstade för Kotor 1, ni spelade aldrig dark side misstänker jag. Där The Dark Sides dialog-alternativ gick ut på att bete sig som om man vore bortskämd och 5 år gammal. Kotor 2 fick min röst, där kunde man spela Sith utan att skämmas för sina dia... 05/05 Det är en hel del av spelen här i listan som är väldigt bra så fick ta mig en rejäl funderare. Men slutligen landade min röst på TIE Figheter. Det var helt sjukt bra för sin tid och nog det star wars spel jag har mest minnen ifrån i hur mkt tid jag lagt... 05/05 Star Wars: Rebellion Tätt följt av Galaxies som runner up... 04/05 Utan tvekan: sw - empire at war. Riktigt vasst rts som borde vara med på listan. 04/05 Star Wars Episode I: Racer!!!! 04/05 Samma här. Suverän singelkampanj och massor av skoj multiplayerminnen över modem! Hade annars valt Dark Forces, men det saknades märkligt nog i listan. Avseende filmer blev mitt val IV "A New Hope". Även om femman numera är den jag helst ser om finns... 04/05 Helt omöjligt att svara på vilka spel filmer som är bäst. Dock X-Wing serien, Dark Forces, Jedi Knight spelen är klart de jag tycker best om. Filmerna är det ju omöjligt att svara på då orginal filmerna är lika bra fast på olika sätt. 04/05 Rogue One är väldigt bra också, ogillar bara låtsas-jedin i den. (Ingen spoiler ;) ) jag får säga Phantom Menace är den svagaste av prequels, Darth Maul och Qui-Gon lyfter den filmen. Sen att Anakin är tonårsgnällig... well, han är väldigt nära, han är... 04/05
Skicka en rättelse