Det har bankats på stora pr-trumman inför det stundande släppet av Prey. Minst sagt. Min mejlkorg är fullkomligt översvämmad av trailers och annat material för spelet. Och så har det varit ett bra tag.

Om ett par dagar kan vi dock kliva av hype-karusellen och ge oss ut på äventyret i den livsfarliga rymdstationen istället. Prey släpps på fredag och traditionsenligt bjuds det på lanseringstrailer. Spana in den ovan och avgör om den platsar bland världens bästa speltrailers som vi diskuterar i forumet.

Nope. Prey 2 var ett helt annat spel som var under utveckling av en annan studio (Human Head Studios), men blev kansellerat. Detta Prey är helt enkelt Prey. 08/05 Det kallas även "Prey 2". Ser ingen liknelse från det första spelet. Verkligen snålskjuts på namnet. Det nya Prey kunde därför heta något annat, tycker jag. Det påminner lite om F.E.A.R. Så varför inte "FEAR" 2017? ;) 06/05 Menar du spelet från 2006 med samma namn? Det jag minns är ett coolt intro, portaler och att gravitationen var lite wonky d.v.s. att man ibland gick i taket. Men i övrigt har jag inte för mig att det var särskilt upphetsande. Kan dock ha fel då jag inte... 04/05 Jag ser fram emot det här, det var ju ett tag sen vi fick ett nytt systemshock! 04/05 Tycker att det såg dåligt ut utifrån trailern. 04/05 Det blir nog ett rätt coolt spel, men det har ju inget med mästerverket Prey att göra tyvärr. :( 04/05 Nej, måste nog hålla med om att det inte är någon hype för mig heller, dessutom som PC-spelare så fick man ju inget demo att provspela heller. Kanske man blir positivt överraskad då om förväntningarna är icke existerande? 04/05 Jag är faktiskt sjukt taggad inför Prey. Har väntat länge på spelet nu som är min höjdpunkt i år. Jag tror stenhårt på Arkane Studios som känns lite som Valve var under 2004. Ska bli jäkligt spännande att få testa spelet nu på Fredag. Väntar på min best... 03/05 Tycker att det ser ut att finnas lite Dishonored och lite System Shock i det, så jag tänker köpa det. Arkane Studios är en bra utvecklare dessutom. 03/05 Jag har hype, tyckte demot var skoj och storyn verkar intressant. Gillar även grafik stilen, den har en egen karaktär som bara arkane kan fixa. 03/05
Skicka en rättelse