Prey-snack, bästa Star Wars-spelet och Quake Champions och mycket mer avhandlas i denna nypremiär.

För ganska precis ett år sedan tog vi en paus från Fräcka Fredag för att byta kontor och bygga ny studio. Denna frånvaro från etern blev längre än väntad med nu är Fräcka Fredag tillbaka!

I veckans avsnitt pratar vi om varför inga recenserat Prey, trots att det är släppt. Jocke pratar om Steel Division och om hur jag fick hela kontoret att hoppa till i min senaste Battlegrounds-vinst. Vi pratar också om Star Wars-spel, det nya Call of Duty och den fristående "expansionen" till Total War: Warhammer.

* Notera att Quake Champions-nycklarna delades ut i live-sändningen och är nu slut.

@Joakim Bennet: Bättre sent än aldrig men jag tänkte bara tipsa om att den sista engelska översättningen av The Witcher bokserien släpptes den 16/3 i år :) 19/05 Sökte efter vad du sa och hittade något helt annat. Bra det löste sig! Inte lätt att bli gammal ;) 07/05 Uppmärksam tittare påpekade att jag sade fel i avsnittet: Blueprint for Armageddon heter pod-avsnitten av Dan Carlin som behandlar första världskriget. Inte något med road som jag slarvade ur mig... 07/05 Äntligen! Kul att se detta igen :) Var det inte med Doom som Bethesta införde det här med att de inte skickade ut recensionskoder på förhand? Garvade högt när Calle sa Mojjäng istället for Mojang :D Eriks husmanslager som Joakim fick är faktiskt riktigt... 07/05 Kul, o tack, och läskeblask kan vara gott ändå. Vi embrejsar både ris och ros. Den är verkligen fantastiskt bra. 07/05 @alias: Jag vet ärligt talat inte hur jag ska bemöta din kritik. 07/05 tragiskt. ni spelar inte spelen pga ansiktsanimationer. Andra spel spelar ni inte pga vad andra säger.. MEN ni är en succepod skämtar ni elller? Finns inte någobnting som ens påminner om succe. NI ÄR TRAGIK! 06/05 Jag gick in för att lyssna 5 min på den första, efter 30 minuter upptäckte jag att det inte bara blev 5 och lyssnade klart på hela avsnittet 3 timmar 10 min. Riktigt bra pod! 06/05 @Studion, Nu får jag erkänna att jag missat de första 27 episoderna, men det innebär inte att jag inte uppskattade episod 28 "Fräcka Fredag Strikes Back". Bekymra er nu bara inte som jag ser det om "svengelska" eller engelska uttryck, för som tittare... 06/05 @Jokkepalm: Fräcka Fredagen till morgonkaffet på lördagen kommer att bli en grej igen! 06/05
Skicka en rättelse