Det finns en hake – ni kommer behöva arbeta tillsammans.

Den som har köpt årets Battlepass kan senare denna månad få tillgång till DOTA 2:s nya serie av äventyrlägen som tar plats i den mörka delen av kartan kallat Dark Reef. Där du, tre vänner eller främlingar – beroende på hur du köar – kommer kunna slåss mot mystiska bestar, besöka underliga platser och hitta skatter.

Mer specifikt kommer du få möjligheten att låsa upp en bäbis-Roshan (för vem vill inte ha det?). Hela äventyret går under namnet Siltbreaker där del ett ”The Sands of Fate” dyker upp i slutet av maj medan del 2 ”A vault in the deep” kommer någon gång i juli.

Vet inte hur längesen det var du spelade DOTA, men jag skulle säga att en riktigt bra support är helt nödvändig för att laget ska kunna vinna. Det jag pratade om är att likt i lagsporter kunna ha en spelare som går ifrån lite när denne presterar ovanlig... 15/05 Men går det dåligt för ditt lag så spelar det faktiskt ingen roll att det går bra för dig. Du kanske ser det som en orättvis bestraffning för att du inte spelat dåligt, men det handlar snarare om att du inte spelat tillsammans med dina andra lagkamrater... 10/05 Jag bryr mig mycket om individuell belöning även i lagspel. Är kartan uppdelad i tre lanes tycker jag det är märkligt att om man vinner sin lane överlägset men de andra två lanesen går dåligt så ska den man möter på sin lane ändå gå upp i level mer än... 10/05 Jag gillar konceptet med havsmiljön. DotA 2 är som ett fint vin som bara blir bättre med tiden. Dags att jaga level 1000 så man får sig en liten fin replika av Aegis (93 i skrivande stund) :D Denna kampanjen ska avnjutas i goda vänners lag och med en... 08/05 Vem bryr sig om individuell belöning i ett lagspel? Spelar du bra så får hela ditt lag mer övertag genom team xp. Så alla har roligare. Man märker om någon är duktig på spelet eller ej utan att den personen har mer farm eller xp än någon annan i laget.... 07/05 Finns grejer värda mycket mer än det: https://steamcommunity.com/market/listings/570/Dragonclaw%20Hook?l=swedish 07/05 Vad sjutton har HOTS som lockade över dig? Blev uttråkad på några få matcher av det. Noll individuell belöning när man spelar bra. 07/05 "kan vara värda upp till 56 euro typ." Mycket av det du skrev stämmer men det finns "många" items från kistor som är värda minst det dubbla. Generellt, när det släpps nya kistor, gäller det att sälja sina "very-" eller "ultra rare" omgående då priserna... 06/05 Tyvärr är inte dota skins värda så värst mycket det är inte ens i närheten utav csgo. en epic skin kanske är värd runt 1 euro max(dvs ett helt set) Däremot är vissa värda en del ex du har låg chans i kista att få en legendarisk skin i en kista ex. kan... 06/05 https://media.giphy.com/media/ohMtDzrhrWgnK/giphy.gif 06/05
Skicka en rättelse