60 är nya 30.

Dev-kits på Xbox nya monsterkonsol har börjat skepas ut till utvecklare och i en video från twitteranvändaren @JezCorden får vi en närmare titt på hur den kan tänkas se ut. På framsidan ser vi en liten display på läshastighet och FPS. Värt att påminnas om är att detta inte är konsumentversionen av konsolen.

Huruvida detta är ett PR-trick eller en faktisk funktion är svårt att avgöra eftersom videon är animerad. Oavsett är det ett kaxigt steg i FPS-kriget där varje sekund är värdefull. Mer information om konsolen kommer som känt visas upp under årets E3-mässa. Tills dess är det bara hålla utkik på FZ för mer information!

Slappna av, han gör ju bara narr av vad utvecklarna (eller deras Spindoctor) av the order 1886 försökte bortförklara sig med då det framkom att spelet har låg upplösning med black bars och usel framerate. 10/05 @monsterbenke: sitt stilla i båten nu jag driver ju bara :) Extra roligt bara att nån drar igång en seriös diskution :) 10/05 spel är inte film. och vad rika människor säger är väl knappast vad som stämmer bäst, sen alltid. lr? filmer går av sig själva i långsammaste möjliga takt för att hålla lågaste möjliga filstorlek, spelen Måste hänga med din reaktionsförmåga, dvs vara... 09/05 Hehe jag märker att du inte uppmärksammade om hur utvecklare sa när dom nya konsolerna inte klarade av att leverera 60fps att 30 var perfekt för optimala filmupplevelsen i spel ;) 09/05 spel och film är långt ifrån samma sak, spelen kan omöjligt följa dina exakta rörelser i bara 30 fps. ser man själv i bara 30fps, ja då är man rätt trög och förmodligen värdelös i alla spel som existerar om dom inte är turbaserade ;) 09/05 Och varför inte en övervakare som anger/justerar aktiviteter som temperaturer etc. Har varit implementerat i PCs sedan Pentuim 3s dagar, lol! Kattskit!! 09/05 @monsterbenke: ursäkta fel av mig, det kanske var 30fps för den perfekta filmupplevelsen så allt över det är onödigt :) 08/05 24? haha, det är lagg i ett spel. minst 60 behövs för flyt, absolut minimum. 08/05 Ber om ursäkt var bakfull och skrev i mobilen uppenbarligen ingen bra kombination för mig, Ska bättra mig i framtida inlägg. :) Precis tack. :) 08/05 Vad många det är som är så osäkra här och måste minsann skriva hur "awesome" deras dator är... I var och varannan nyhete som berör konsoler så är det alltid någon som ska berätta hur mycket bättre de är för att de kör på en dator. Spela era spel iställe... 07/05
Skicka en rättelse