Den som väntar på något gott?

Kommande OVERKILL's The Walking Dead är baserat på inget mindre än Robert Kirkmans serietidningssuccé med samma namn. FPS-spelet utvecklas av studion bakom Payday 2 och ska erbjuda stort fokus på gameplay, co-op och överlevnad i en postapokalyptisk värld. Vilket ju låter bekant, men också väldigt lovande.

Action-pangaren annonserades 2014 med siktet inställt på att släppas 2016, men skjöts senare upp till 2017 för att kunna utöka sitt innehåll. Nu meddelar Starbreeze VD Bo Andersson Klint att släppdatumet skjutits upp ännu en gång, på grund av samma anledning.

Vi har tillsammans med utvecklingsteamet för OVERKILL's The Walking Dead beslutat att förlänga produktionsschemat så att titeln ska nå sin fulla potential och driva vår ursprungliga vision ytterligare ett steg. Tillsammans med Skybound Entertainment är vi fullt dedikerade till att släppa en oförglömlig upplevelse för fans över hela världen och därefter fortsatt stödja den med högkvalitativt innehåll under kommande år

Förhoppningsvis betyder förseningen att spelet kommer få all den finputsning det behöver, och inte att utvecklingen stött på problem. Huruvida det blir en oförglömlig upplevelse eller inte får vi reda på när titeln släpps år 2018.

Ah bara en observation, stämmer säkert det ni säger 08/05 Finns väl inte så många listade svenska spelföretag, speciellt inte som är så här gamla, paradox blev det ju nyligen. Det har pratats om starbreeze-aktien i åratal både här och på sweclockers (som är ett större forum), långt innan det blev en raket för... 08/05 Förutom Paradox och Starbreeze är det väl ganska få spelföretag på Stockholmsbörsen och som FZ skriver om? 08/05 Äsch, vi är alla gamers och vi gör vad gamers gör spelar. I detta fallet gibbar man på aktiebörsen :D Ska dock säga att jag inte har aktier hos Starbreeze. 08/05 Är fz typ enda stället för sbz-aktieägarna att hypa upp grejjer? Känns som att det alltid är massa snack om aktier i kommentarerna när det gäller starbreeze som man inte ser i andra nyheter. 07/05 Jag tycker man skall läsa vad som inte sägs, det är att om detta spelet kommer ut mitten av andra halvan av nästa år och dom vill stödja det som dom gjort med P2, så kan man tycka det är rimligt att P3 inte kommer ut förrän 2020 eller senare (tror inte... 07/05 Känns som om det är rätt standard att skjuta upp spel nu för tiden. Anledningen är alltid samma enligt företagen själva, får hoppas för mina aktier att det stämmer i detta fallet och inte är några större grundläggande problem med utvecklingen. 07/05 https://www.starbreeze.com/starstream/ Får höra vad de har att säga på onsdag 07/05 Pre-order bonus och Season Pass/DLC, duh! 07/05 Vad skulle fokusen vara om inte på Gameplay? =) 07/05
Skicka en rättelse