Rykten pekar mot att Ubisoft vill utmana Red Dead Redemption 2.

För ett par månader sedan annonserade Rockstar Red Dead Redemption 2 och med ett utlovat släpp redan i slutet av året kan det mycket väl vara en av de mest efterlängtade titlarna i år. Att ställa sig i vägen för det ångloket låter dumdristiskt men flera uppgifter pekar mot att Ubisoft redan kedjat fast sig i rälsen.

Wccftech har sammanfattat en rad rykten som pekar mot att Far Cry 5 byter djungelmiljöer mot dammig öken och rullande buskar. Det rör sig bland annat om en inspelning av en fightscen med cowboy-influenser som skulle kunna vara till en kommande reklamfilm och en Montana-kommun som stolt berättat att deras kyrka ska vara med i ett spel som släpps i september.

Många trodde att det rörde sig om just Red Dead Redemption 2 men det har skjutits ner och man har bland annat hittat gamla kundundersökningar där Ubisoft frågat om spelare skulle gilla ett Far Cry i västernmiljö. Om det ska släppas i september gissar vi att ett annonserande är stundande och lär som senast ske på E3 om en dryg månad.

Själv vill jag ha ett Far Cry 5 med lika bra story som från ettan, regnskogs miljö och en öppen värld som i 4:an. Så denna idé säger jag starkt nej till. Att utmana RDR2 tror jag blir snäppet på omöjligt. Dock älskar jag Far Cry serien och vill ha ett... 09/05 Det finns mycket outforskat i genren, men inget jag förväntar mig att UBI ska hitta. Rockstars titel kommer ju sätta ribban så hårt att det är dumt att ens försöka just nu. Det UBI kan lyckas med är en stor karta. Och en jävligt snygg trailer eller två. 09/05 Call of Juarez : Gunslinger! 09/05 Kommer direkt att tänka på LUCASARTS OUTLAWS: https://www.youtube.com/watch?v=ybEZl3w0b_w 09/05 Borde inte vara så svårt att få fram en sadistisk men trovärdig galning om man ser på hur det fullkomligt kryllade av dem i RDRs story. :-) 09/05 Jag skulle älska ett nytt Far Cry i vilda västern! Stort plus skulle vara om de lyckades få till en lika minnesvärd elaking som Vaas ^^ 08/05 Hard West. 08/05 Förstapersonsperspektivet gör stor skillnad. Storyn i Far Cry spelen har aldrig varit särskilt speciell men att smyga runt och ta över utposter tröttnar jag aldrig på i de spelen. Kan bli häftigt i western-miljö. 08/05 Ryktas ju om att Vaas ska återvända till nästa Far Cry så väntar med spekulationer tills man vet säkert. 08/05 "Rykten pekar mot att Ubisoft vill utmana Red Dead Redemption 2." Haha, det var nästan roligt. Vad kommer det ha i då? Torn som du ska klättra upp i för låsa upp kartan med? Fast Far Cry har aldrig varit någon höjdar spel för mig, spelade genom 3an. Spe... 08/05
Skicka en rättelse