Snarare tvärtom, om vi ska tro både spelare och kritiker. Och det ska vi av allt att döma.

Ett förbaskat engagerande actionspel. Dessutom är pc-versionen, till skillnad från Dishonored 2 välgjord, flyter fint och är relativt buggfri.

Detta berättade en lättad Jocke Kilman i sin dagsfärska recension av Prey, och det är en hel pc-värld som andas ut i samma veva. Efter Dishonored 2-debaclet på pc i höstas var det många som tvekade inför Arkanes nästa titel. Av allt att döma kan vi nu dra en lättnadens suck.

På Metacritic finns fyra pc-specifika recensioner som tillsammans ger snittbetyget 8,8. Det låter kanske inte så mycket men 215 användare kommer å andra sidan fram till snittet 8,2. På Steam är det ännu gladare stämning; 89 procent av drygt 1 500 användare är positiva till pc-porten.

Det senare kan jämföras med Dishonored 2 som trots patchar ännu inte hämtat sig från pc-lanseringen. Ännu är bara 73 procent positiva och då var det ändå värre vid releasen.

Vill du ha ännu mer kött på benen inför ett eventuellt pc-köp så är PCGamesN din vän. De har nämligen gjort en teknisk recension av Prey och kallar det "en seger för pc-spelarna."

inget dödar immersion som speglar i moderna FPS spel. din karaktär rör sig ju knappast som en riktig människa. ju högre muskänslighet desto overkligare rörelsemönster, och det ser ju hur flummigt ut som helst i en spegel. 10/05 2017 - ingen reflektion i speglarna. Duke FUCKING 3D 1995 hade reflektioner i speglar!!!!! NEXT GEN GAMING. Vad är det för fel på spelstudios och skit spelmotorer? 09/05 Skoj med bra PC släpp! Ska inhandlas! 09/05 Vad roligt att höra! Och av allt att döma, så är det inte halvt heller, eller? 09/05 Ljudet i detta spel verkar ju helknasigt, ganska irriterande att det är knäpptyst och sen jättehögt.. En som just börjat streama detta och ljudet måste ju ställas ner till under 10 för att det inte ska låta för mycket men då hörs ingenting ibland. Och... 08/05 Japp och dessutom har en speedrunner totalt knäckt PC-versionen. Klarar spelet på under 20 minuter efter tre dagar! https://youtu.be/rxfQwROXRwQ 08/05 @T.Mani: det finns dom som har riktiga problem men minnst hälften av alla som gnäller om problem är problemet "skit bakom spakarna" 08/05 Jag har exakt samma som dig - i7 4790k och 16gb, men ett gtx 1070-kort och för mig flöt det hur smärtfritt som helst... Ja, ja... måste ju vara något annat som ligger bakom varför vissa har problem? 08/05 jag störde mig på att det var sjukt dåligt optimerat. jag sitter med i7 4790k, 16gb och gtx 1080, och spelet hoppade konstant mellan 20-50 fps. upp och ner hela tiden beroende på var man tittade typ. blev jävligt jobbigt i längden, och det tycktes inte... 08/05 Knepit att dom inte släppte demo till PC. 08/05
Skicka en rättelse