Men antagligen något annat.

Årets stora E3-mässa närmar sig med stormsteg och vi kan i sedvanlig ordning se fram emot en intensiv vecka med många spelavslöjanden och hands on-intryck. Men något vi inte lär få se i juni är Master Chiefs fortsatta äventyr i Halo 6.

Informationen kommer direkt från Brian Jarrard som är community manager hos 343i i en serie av inlägg på diskussionsforumet Reddit. I ett av inläggen bekräftar Brian att "något litet" ändå kommer att visas på E3, men att det inte har någon koppling till huvudserien. Detta något spås vara en kommande expansion till strategispelet Halo Wars 2.

Brian förnekar vidare att Halo 6 skulle komma att visas på Gamescom senare i år, vilket antyder att vi kanske inte kommer att se en utannonsering i år. Med det sagt, kan ju 343i alltid överraska oss med en visning utanför de traditionella stora spelmässorna.

Det är sedan tidigare känt att Halo 6 har ett preliminärt releasedatum satt till någon gång under hösten 2018, men fans räknar nog kallt med någon typ av smakprov innan dess, särskilt med tanke på att spelare kunde betatesta Halo 5: Guardians hela tio månader innan release.

Källa: Reddit

Skicka en rättelse