Snart klart att visas upp.

Längst ner i ett blogginlägg som beskriver innehållet till en kommande mod-expansion till The Binding of Isaac passar spelets designer Edmund McMillen på att berätta om sitt nya projekt som snart är redo att visas upp för allmänheten.

I inlägget skriver han att både han själv och hans kompanjon Tyler Glaiel varit i chrunch-mode sedan tre månader tillbaka för att kunna färdigställa det hemliga projektet i tid. Till dags dato har vi inga som helst detaljer kring detta nya spel, men Edmund McMillen beskriver det som svårt, konstigt och personligt.

It's hard, it's weird, it's personal, it has amazing controls, it's a totally new unannounced IP and it's easily one of the largest games I've ever made level wise. STAY TUNED!

Att försöka gissa vad spelet skulle handla om utifrån dessa ord är såklart rätt meningslöst, men sett till deras tidigare spel kan vi nog förvänta oss något minst lika bisarrt av det här nya projektet. Och medan vi väntar kan vi ju alltid testa innehållet i den nya expansionen.

Källa: http://bindingofisaac.com/

Skicka en rättelse