Spindelmannen, Hulken och Rocket Raccoon är några av hjältarna som klosstolkas.

Egentligen vore det väl en större nyhet om det inte släpptes ett Legospel i höst, men detta handlar å andra sidan om uppföljaren till det kanske bästa Legospelet av alla: Lego Marvel Super Heroes.

I min värld är det hårt om förstaplatsen – Lego Dimensions, Lego City Undercover och Lego Star Wars är några andra favoriter – och även om det ett tag kändes som om Legoreleaserna blev allt tröttare var Lego Star Wars: The Force Awakens ett kolossalt ("klossossalt"?) fall framåt.

Det finns med andra ord anledning att se fram emot Lego Marvel Super Heroes 2. Det släpps i november till pc, Playstation 4 och Xbox One. Samt till Switch "under julen". I en pressrelease pratar Warner Bros. om hjältar och fiender från olika eror och verkligheter. Ärkeskurken i centrum är tidsresande Kang the Conqueror och även vi ska kunna manipulera tiden.

Med platser som New York anno 2099, uråldriga Egypten och Vilda Västern plus hjältar som Captain America, Doctor Strange, Hulken och hela Guardians of the Galaxy-ensemblen lär vi ha att göra. På tal om det senare: första teasern visar oss en bedårande Baby Groot.

Skicka en rättelse