Ubisoft bekräftar Far Cry 5, The Crew 2 och hintar om Assassin's Creed Origins.

Ubisoft har via Twitter bekräftat Far Cry 5, The Crew 2 och hintat att "en ny era inleds" för Assassin's Creed. Vi får varken bilder, filmer eller något annat av direkt substansvärde att gå på, men en sak är i alla fall säker: E3 2017 närmar sig med stormsteg och Ubi flexar musklerna.

Ubisoft har slagit upp ett officiellt forum för Far Cry 5 och undrar om vi är redo för en rejäl omgång nya Far Cry-äventyr. Det har visserligen gått mindre än ett och ett halvt år sedan Far Cry Primal men om ryktena stämmer om Vilda Västern har vi ett annorlunda Far Cry att se fram emot. Det har tidigare viskats om en novemberrelease, men vi får väl se hur det blir med den saken.

Om The Crew har det dock varit ont om rykten sedan originalets release för drygt två år sedan – kanske för att spelet lämnade mycket att önska. Nåväl, en tvåa är hur som helst under utveckling, det teasas i forumet och Ubi vill ta oss "bortom vägen" – vad det nu innebär.

Assassin's Creed Origins bekräftas inte officiellt utan Ubi nöjer sig med att retsamt förkunna att vi ska "Vässa våra blad. Lönnmördarna kommer snart kliva ut ur skuggorna..." Med tanke på bildläcka och mängder med rykten i och kring Egypten och en ursprungshistoria om assassinerna känns det som om vi redan är på väg att kliva rakt in i den stekande ökensolen.

Om inte förr får vi veta mer (om samtliga titlar) under Ubisofts E3-show den 12 juni. Alla tre (plus det ständigt försenade South Park) ska släppas innan mars 2018.

@jehuty: Jo, för mig är det kul o spela med vänner. 19/05 @Buio: Det finns massor av spel som jag inte gillar men kan se varför andra gör det, men Ghost Recon är ett spel där jag inte alls ser hur någon kan gilla det. Det finns verkligen ingenting som är bra i det. 18/05 Ser fram emot det. Många klagar på UBI men gillar deras spel. Var ju några år sedan far cry 4 och ett tag sedan ett nytt assassins och länge sedan South Park kom ut. 18/05 South Park: The fractured but whole har även det fått releasedatum. 17 Oktober. ;) 17/05 Unity tyckte jag var riktigt bra med öppenheten i hur man får mörda vissa (den lilla man får är iaf mer än tidigare spel) Syndicate tyckte jag var astrist :/ 17/05 Det har sagts att nya Assassin's Creed kommer att bli första spelet med en ny version av deras Anvil Engine. Vi får väl se om det kommer mer information längre fram. 17/05 Åh nej! Andra gillar ett spel jag inte gillar! Det är så för varje populärt spel, det finns alltid de som inte gillar det av någon anledning. Det jag inte förstår är varför en del som inte gillar det måste ifrågasätta varför andra gillar det. 17/05 Wow!!! Uppföljare! 17/05 Deras senaste spel Watch Dogs 2 och Ghost Recon Wildlands har inte haft något av detta. Dessutom är Ghost Recon Wildlands otroligt optimerat. Det är väldigt krävande, då det antagligen är det snyggaste spelet just nu. Många hänger ofta kvar vid uppfattn... 17/05 Fan nu fick jag sug att spela Black Flag. Igen. Har inte kört vare sig Unity eller Syndicate. min dator pallar inte ändå... men Unity är jag sugen på nån dag också. Hoppas nya blir bra! Far Cry - meh. 17/05
Skicka en rättelse