Otippade rykten påstår att den efterlängtade uppföljaren skippar Steam.

I kväll klockan 19.00 svensk tid ska gameplay från Destiny 2 visas upp för första gången på Bungies officiella Twitch-kanal.

De senaste dagarna har rykteskarusellen runt Destiny 2 lagt i en växel, och ett av dessa rykten påstår att spelet kommer distribueras exklusivt via Battle.net. Ryktet kommer bland annat från en flitig Destiny-läcka på Reddit, vilket kanske inte känns som den mest pålitliga av källor, men tekniksajten Gadgets 360 påstår sig ha pratat med källor inom branschen som bekräftar detta rykte.

Watch live video from Bungie on www.twitch.tv

Då detta är lösa rykten från källor vars trovärdighet inte kan anses vara ofelbara ska informationen ses som just det, lösa rykten. Men då spelets utgivare är Activision Blizzard är det inte helt orimligt att ryktet faktiskt skulle visa sig stämma. Den som lever får se helt enkelt, och kanske får vi svar på frågan i kväll.

Destiny 2 avtäcktes tidigare i sommar i form av en trailer som visade upp en ny berättarmässig inriktning jämfört med föregångaren, där meste spelrösten Nathan Fillion stod för mer humoristiskt inriktade karaktärer jämfört med Destinys mer stelbenta diton.

Skicka en rättelse