Premiär innan hösten.

F1 2017 har försetts med releasedatum, meddelar Codemasters. Den 25 augusti är det dags att krypa ner i sittbrunnen och koppla på den totala koncentration som krävs för att ratta formel 1-cirkusens hyfsat snabba kärror utan att krascha.

Du får också möjlighet att köra äldre F1-bilar, precis som i 2013 års utgåva av spelet. I nuläget har tre gamla F1-bilar avtäckts, med det färdiga spelet innehåller fler. Men pressreleasen är inte glasklar med om bilarna ingår i det vanliga spelet, eller om de måste köpas separat. Åtminstone en av dem, McLaren Mp4/4, verkar bara ingå i day1-utgåvan av spelet och kommer säljas som dlc senare.

Det blir möjligt att köra de klassiska bilarna i karriärläget, och i specifika nutida tävlingar samt online. Codemasters skriver att spelet får ett djupare karriärläge, förbättringar i multiplayer och den nya spelformen Championships.

De nu kända klassiska F1-bilarna:

  • 1988 McLaren MP4/4 - körd av Prost och Senna

  • 2002 Ferrari F2002 - körd av Barichello och Schumacher

En kort trailer från de gamla godingarna:

Noterbart är att F1 2017 delar releasedag med Middle-Earth: Shadow of War och Uncharted: The Lost Legacy. Augustilönen kan bli en kortlivad historia...

Tack till xverminator för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse