Vill du rädda galaxen med hjälp av en dator får du vänta.

Medan Anabelle är på plats i Los Angeles för att lira Destiny 2 (gameplay kommer strax!) nås vi av den tråkiga nyheten att den efterlängtade pc-versionen av spelet inte släpps samtidigt som konsolditot. Destiny 2 släpps till Xbox One och Playstation 4 den 8 september men enligt Bungie är pc-datumet inte spikat. Ursäkten är den gamla vanliga att man är "hängiven pc-versionen" och att den behöver mer tid.

Till PC Gamer säger Luke Smith på Bungie att datumet kommer att annonseras de kommande veckorna men kunde inte gå in på detaljer nu. Det är alltså inte ens säkert att Destiny 2 släpps på pc innan året är slut. Däremot är det officiellt att man kommer att använda Blizzards Battle.net-klient (som numera heter Blizzard App) för spelet.

Dom sökte ju PC-kompatibilitetstestare redan 2015 men jag tror att dom började tidigare än så redan 2014 med loot caves så detta med att dom inte släpper spelet samtidigt med konsolerna är så dålig stil. http://www.pcgamer.com/destiny-studio-bungie-appe... 25/05 Folk, skärp er. Det går att diskutera utan det blir bitskt. Se det som helgens läxa. Tentamen senare i veckan. 21/05 Den enda som är okunnig här är du, som inte ens känner till det jag pratar om, trots att det var en stor del av PC-spelandet när det begav sig. Sen har jag aldrig påstått att man alltid var tvungen att göra nånting, eller att alla spel har stöd för att... 21/05 Borde röra sig om mer än en vecka isf, liksom vad hinner man göra på en vecka i dessa sammanhang.... 21/05 På C64an fick man trixa litegrann för att få igång vissa spel men på PC har jag aldrig behövt köra några speciella inställningar för DOS-spelen. Allting fungerade ganska smärtfritt på de IBM 286/386'or jag spelade på då. Undantaget när DOS försvann från... 21/05 Jo, så var det på gamla goda DOS-tiden. Det såldes till och med tidningar som enbart innehöll boot-konfigurationer man behövde för att få igång olika spel. Alla som var med på den tiden minns mycket väl bootdiskar och bootmenyer med olika inställningar... 20/05 Det fanns aldrig någon tidsperiod då man man tvungen att ha särskilda boot-inställningar för spel på PC. Man kan modda ett konsolspel så att man kan låsa upp funktioner där också, ingenting unikt för PC. Med din definition så stöder konsolspel i stort... 20/05 Nej du lille gubbe, att göra inställningar i ini-filer hör PC till och har alltid gjort det. Du är väl säkert för ung för att ens ha varit med på den tiden då man var tvungen att ha särskilda boot-inställningar för att ens kunna starta spel, och olika... 20/05 We want to let everyone know that a new game will be appearing alongside your favorite Blizzard games—one that’s a little different from what you might normally expect. Bungie’s upcoming first-person action game Destiny 2 will be joining the party! We’r... 19/05 Fast nu har du fel, den inställningen finns inte i spelet. Man måste modda .ini filer för det. Dessutom havererar spelmotorn om man gör det. Man kan då gå in med 3'e parts programvara för att försöka begränsa FPSen, detta kan istället leda till krasher... 19/05
Skicka en rättelse