Star Wars Battlefront hyllades för sin sköna Star Wars-känsla men fick lite mer blandat omdöme gällande själva innehållet. Avsaknaden av en riktig kampanj fick många att hytta med näven – och eventuellt skriva några väl valda ord på internet.

Uppföljaren, Battlefront 2, släpps i november och kommer förhoppningsvis råda bot på några av de skavanker som förekom i det första spelet. Vi vet sedan tidigare att det blir en tvättäkta kampanj den här gången. I ett nytt filmklipp berättar utvecklarna mer, bland annat att vi får följa med en soldat från imperiet. Gråzoner utlovas.

@zauii89: Nä, precis, uppdragen och gameplay va ju som sagt bot-känsla på, de såg det nog mer som träningsuppdrag antar jag. Storyn hade något riktigt bra på gång ibland men det var ju för kort överlag. Men på dagens spelmarknad så lär vi väl aldrig se... 21/05 @Espresso_Bengt: Plus att den var ganska dålig, efter första uppdraget var de ganska öppet, inget manus och inget scriptat utan billigt, tredjepersonsvy på och ointressanta händelser. 20/05 Det viktiga för mig är: 1.) att dom ordnar en riktig server browser. När vi va en community på 30-40 pers som ville lira på samma server fick man kämpa nått rejält för att lyckas. Det samma gällde ett enkelt game i dom mindre spellägen som fanns. Matchm... 20/05 Hoppas de lägger några extratimmar på manuset också, så att man kanske bryr sig om karaktärerna och intrigen. Det som var bra i BF1 var att de i alla fall inte glorifierade kriget alá CoD, dock så var kampanjen för kort. 20/05 Bara kampanjen inte blir som bf1 där man hade ett störtsköt och väl "craftat" första uppdrag som showcase och sedan var resten bf1 mp med bottar. Så mycket potential för grymma kampanjer med deras motor och teknik. 20/05 Undra om det blir ett nade spam rocket jump skit spel som första. Var ju snyggt o så, men fruktansvärt tråkigt imo. 20/05 Måste kännas jävligt konstigt att spela med auto miss-bot som jag bara antar alltid är aktiverad? 19/05 Tycker det ser jävligt lovande ut men kommer avstå från release. (Delvis personliga anledningar i och för sig.) Destiny 2 tar prioritet för min del, fast fan man vill ha båda två. Plockar eventuellt upp spelet. :) 19/05 Ja detta kan ju bli något. Hoppas på en lång och bra kampanj. Även lite påskägg till de som tar del av resten av SW vore fint. Dock inte för mycket så de som inte har någon "koll" om resten kan spela utan att behöva kolla upp saker. Vi borde ju få se... 19/05
Skicka en rättelse