FZ besöker The Creative Assembly.

Nästa vecka tar FZ en tur till London och ett besök hos The Creative Assembly. Målet för besöket är såklart hands on med kommande Total War: Warhammer 2.

Självklart skulle vi vilja ta med er alla på vår lilla resa, men det är såklart omöjligt. Istället ger vi dig chansen att få svar på dina frågor om spelet. Låt FZ bli din förstärkta röst, innan du bestämmer dig för om det här spelet är något att se fram emot.

Skriv dina frågor i kommentarsfältet, så ska vi i vår tur försöka få svar på dem alla.

Din fråga handlade inte om vad de har för enheter. Din fråga handlade om de fick vara med i spelet och det får de uppenbarligen. Sen att CA inte givit dem egna enheter är en annan femma men de finns där. 25/05 Jo det är dem. Inte spelbara men de finns med i spelet. http://totalwarwarhammer.gamepedia.com/Factions 25/05 hmmm ja det skulle kunna va ett problem om det blir fullpris i fall det inte är lika stort som originalet, i så fall så vill jag verkligen att de rättfärdigar priset. Måste ju minst ha lika mycket innehåll som första spelet, helst mer. Är det mindre inn... 23/05 I see :) men moddar gör ju TW perfekt, så kör med tex. Playable Kislev with Custom Units (13) av DKStranger. Ser fint ut, inklusive Sons of Ursums :) 22/05 @isma: En Empire klon är inte Kislev, jag vill så klart ha deras egna armé. :) Annars hade det varigt väldigt lätt att göra TW:WH, ge alla factions Empire units och byt bara namn och annan färg på uniformerna Hoppas att skavens får svansar iaf :P 22/05 I mitt Warhammer finns Kislev med... kör du Native? Det finns massor av bra mods som lägger till det ena och det andra dessutom. Här kör jag med Radius Totalwar overhaul som lägger till tonvis av sköna specialiserade enheter för alla fraktioner. Rekomen... 22/05 @Komured: Nej det är dom inte 22/05 Coop kampanj för fler än 2 spelare ? 22/05 När får jag börja mörda saker hejdvilt igen med mina skogsalver och deras fjantiga, mer fisförnäma kusiner? 22/05 Kislev finns med i TW:WH 22/05
Skicka en rättelse