För den som vill se dem finns tecknen.

Nintendo-ägare är ganska svältfödda på Call of Duty-spel, men höstens återbesök i andra världskriget – Call of Duty: WWII – kan också bli en återkomst till Nintendos spelmaskiner.

Spelet är i nuläget bekräftat för pc, PS4 och Xbox One och prmeiären spikad till 3 november, men det finns saker som man, om man vill, kan tolka som att spelet är på väg Nintendo Switch, skriver VG247.com. Ett är att det nu åter går att koppla Call of Duty-konton till Nintendo-konton, en möjlighet som ströps vid Black Ops 3. Ett annat tecken (som inte skulle hålla som bevis i domstol, det ska sägas) är att folk från den Activision-ägda utvecklaren Beenox setts posera med CoD: WWII-tröjor och haft soldater från kanadensiska armén på besök. Kombinerar man det faktum att studion ofta portar spel till andra plattformar med kontogrejen ovan så har man, om man vill, ett tecken på Switch-release för Call of Duty: WWII.

Nintendo streamar ut sina framtidsplaner under E3-mässan. Ett Call of Duty till Switch är en av få saker som kan stjäla uppmärksamhet från Super Mario Odyssey.

Skicka en rättelse