Än har vi inte något släppdatum för Quake Champions. Betaperioderna avlöser dock varandra och Id Software och Bethesda snålar inte med filmklipp som presenterar spelets kämpar. Den senaste i raden innehåller en reptil som heter Sorlag och gillar att spotta folk i ansiktet.

Sorlag har ett enda syfte: att döda alla varmblod. Förslagsvis med tidigare nämnda spottloskor, som råkar vara giftiga. Räcker inte det kan hon bunny-hoppa runt i omgivningarna samt använda alla de vapen som praktiskt nog ligger utspridda på kartorna. För att se Sorlag på slagfälten ska du rikta blicken uppåt.

Som en trogen gammal Quake 3-spelare måste jag säga att spelet är kul, och rörelselser samt skjutande känns jäkligt bra efter att ha betatestat det några veckor nu. Det jag däremot INTE gillar är den stora skillnaden på HP bland de olika karaktärerna.... 26/05 Jag tycker helt enkelt bara inte om det jag sett av QC. Det är inte riktigt som jag hade önskat. Unreal Tournament är mer som jag vill ha det: https://www.epicgames.com/unrealtournament/ 25/05 Tycker spelet är helt fantastiskt, de smått lama karaktärerna till trots. Vissa's voice-lines är helt bedrövliga, men Känslan finns där. Det är något speciellt med ett adrenalinstint quad-run i deathmatch. <3 25/05 Nu förstår jag vad TotalBiscuit menar när han säger att visa spelare bara gnäller för sakens skull och bara för att man vill gnälla. Vissa kommentarer man läser här är typiskt och exakt det han menar För er som vill känna er en aning träffade av det jag... 25/05 När jag förbokade Quake Champions på Cdon så var spelet inte F2P. Det blev det senare. Och ju mer jag ser av det desto mindre vill jag ha det. 25/05 Dom har sagt att det är F2P men att man kan köpa hela spelet till vanligt pris så att man får alla hjältar direkt. Så nej det är inte totalt meningslöst att förboka spelet. 25/05 @Jeehao: 1, Nyx. Sjukt Squishy 25/05 @grollo_92: jo det finns att förboka. men det är totalt meningslöst efter som qc är F2P, så med andra ord kommer spelet släppas när det går "open" beta när detta nu är, finns inget datum på det än 25/05 @golom: Vet ej exakt vad du menar men det finns att boka på bla Komplett och Spelbutiken 25/05 @autograph: GG att förboka ett F2P spel 25/05
Skicka en rättelse