Tro det eller ej, men snart är vi redan framme vid juni. Förutom E3-mässa blir det också kostnadsfria titlar för alla Xbox-ägare med aktiv guldprenumeration. Spelen har avslöjats och är följande:

Till Xbox One är Speedrunners och Phantom Dust Multiplayer DLC Pack tillgängliga hela månaden. Watch Dogs går att spela mellan 16 juni och 15 juli.

Xbox 360 får Assassin's Creed III mellan 1 juni och 15 juni, samt Dragon Age: Origins mellan 16 juni och 30 juni. Båda dessa titlar fungerar även till Xbox One via bakåtkompatibilitet.

Tack till Mortaigne för detta #nyhetstips!
Jag ser inte riktigt hur du förenar gamers över de olika plattformarna. Konsollföretagen har envist förhindrat att Xbox, PS och PC kan spela tillsammans även om det är helt möjligt i många avseende. När man dessutom väger in att konsollerna i stort begr... 25/05 Verka förmodligen vara den enda, men jag verkligen älskade första Watch_Dogs. Med lite tweaks så fick man de att se ut som de gjorde på E3. Körde även uppföljaren till Watch_Dogs och var inte alls imponerad. Kunde inte sympatisera alls med huvudkaraktär... 25/05 För mig är gaming gaming, oavsett plattform man spelar på. Har aldrig riktigt förstått varför man ska behöva dela upp gamers på detta sätt. Tanken med gaming är väl att förena, inte söndra? Man delar ändå samma story, samma kampanjer och till stor del... 25/05 @ForrestFox: I minst två år, varje månad, ska någon påpeka detta. Så oerhört tröttsamt och meningslöst, särskilt när ni nu verkligen är sist på bollen. 25/05 @Oakenborn: om du planerar att köpa guld ofta kan det löna sig att köpa en 12 månaders kod på nätet blir betydligt lägre pris än månad för månad. Har ibland lyckats få 12+1 koder (13 månader) för strax över 300kr. 25/05 Eller hur, du har helt rätt. Och visst känner man sig smutsig bara av tanken på att äga en konsol :D Led upproret och kuva kommersen, du store och vise man ^^ 25/05 Tack för svaren! Misstänkte att det funkade som Playstation Plus men blev osäker när det stod "Watch Dogs går att spela mellan 16 juni och 15 juli" i artikeln. Väntar nog en månad till med Gold efersom jag redan har månadens spel :P 25/05 @ForrestFox: Och du behöver ju köpa ett xbox 360 eller one och tv/bildskärm för att kunna spela spelen. Vissa behöver till och med betala för elen. Fy fan. 24/05 hehe, gillar ordvalet "gratisskörden" då det kostar typ 70kr för spelen eller vad det nu kostar för Gold :D I dont think the word gratis means what you think it means ;) 24/05 Mjae... Det där är sant för Xbox 360-spelen. För Xbox One-spelen krävs guldmedlemsskap för att de ska fungera senare. Så vi har båda rätt ;) Har du lagt till Xbox One-spelen via GwG i ditt bibliotek så försvinner de så klart inte även om du står utan... 24/05
Skicka en rättelse