För dig som tycker att det är för jobbigt att lira The Witcher 3

Vi förstår, det kräver ganska mycket att äventyra med Geralt of Rivia i en värld full av monster. Varför inte spela lite kort och ändå ha foten kvar i världen? Så resonerar CD Projekt Red som lyft ur spelseriens Gwent-kort till en separat upplevelse, något som precis blev tillgängligt i en öppen beta.

Vi gissar att du som gillar Magic: The Gathering, Hearthstone eller kanske till och med Scrolls borde spana in det här. Om du redan lirat och vill förklara varför detta är det bästa sedan vänd-tia, sjung ut i kommentarstråden.

Gwent är gratis att ladda hem och finns tillgängligt på pc, Playstation 4 och Xbox One. Vi skulle inte bli förvånade om Ios- och Android-versioner kommer senare.

Tack till DrDoom, Marwelln för detta #nyhetstips!
@uberpwnage2.0: tack för svar :) 29/05 Öppen beta tills release. Men du skulle ju kunna säga det är släppt nu. Det kommer inte vara någon fler wipe och nog bara vara nere för en "launch update" när det väl "släpps" på riktigt. 28/05 Är det öppen beta fram till release nu eller hur funkar det? Annars när är release? Kommer det vara F2P då med? Har laddat ner men inte testat än, dessa frågor vill ha svar innan jag bestämmer hur mycket tid jag orkar lägga på betan 😊 27/05 När det ändå är gratis skulle jag ändå säga att du borde ge det ett försök till. Mindre RNG, lättare att samla kort och kaffepaus korta men intensiva matcher. 26/05 Ja... Bättre hoppa på Blizzards vinnande koncept med Hearthstone som har 70 miljoner spelare och omsätter många miljoner dollar. Själv spelade man gwent två ggr i Witcher 3 sen tröttna man. 26/05 Inte vunnit en enda gwentmatch i The Witcher 3. Alla jag möter har fler och bättre kort. Jag kan bara ha 20 men motståndarna har fler...? 26/05 Tyckte också det var rätt menlöst när jag lirade Witcher 3. Efter att ha testat den öppna betan är jag dock såld. Klart bästa spelet i genren som jag lirat. 26/05 Utan tvekan det bästa sen vänd-tia. Väldigt generös f2p-modell. Originellt om man jämför med övriga digitala kortspel. Har spelat sen stängda betan började i oktober och har inte tröttnat än :) 26/05 Spelet är mycket mer välutvecklat här. I Witcher 3 är det "bara" en sidogrej medans här har du ett helt spel gjort på det. Två helt olika spel i features och vad man kan åstadkomma. 26/05 Mjää....Gwent blev aldrig roligt för mig i Witcher 3. Föredrar tärningspoker. 26/05
Skicka en rättelse