Tio personer vinner en trevlig gympapåse och prylar till spelet.

Vid första anblicken verkar World of Tanks som en ganska smal titel, hur många kan egentligen lira ett gratisspel som kretsar kring pansarfordon? Faktiskt sisådär 100 miljoner spelare världen över och i helgen ska det avgöras vilken lag som är bäst.

Evenemanget, som drar igång imorgon lördag, kommer att gå att följas från fyra europeiska städer (och såklart på Twitch) och befinner du dig i landets västliga delar har du tur, Göteborg är en av de utvalda städerna. GG Bar kommer att livestreama tävlingarna och har dessutom laddat upp med quizar, specialmenyer och utdelninngar.

Du som följer evenemanget på hemmaplan behöver dock inte deppa ihop, vi har fått tag i tio goodiebags som innehåller en fräsig mug, en t-shirt, flasköppnare i form av en dog tag (festivalsuccé?) samt värdekoder som ger dig följande i spelet.

World of Tanks PC Invite code:

  • 7 premium days

  • 1500 Gold

  • 1 Garage slot

För den patriotiskt lagde finns det anledning att heja på två lag, Per Grip Lidén och Christian Safko spelar i Kazna Kru respektive Team Efficiency. Glöm inte att registrera samma e-postadress i tävlingsformuläret som du har på FZ.

Skicka en rättelse