I och med avslöjandet av hillbilly-eska Far Cry 5 har spelet nu också dykt upp på Steam där vi får lite ytterligare detaljer. En av de stora skillnaderna från 4:an är att du nu kommer kunna spela hela kampanjläget med en polare. Tyvärr verkar det inte gälla splitscreen, men en man kan drömma.

Utöver tidigare nämnda kommer spelet också släppas i tre olika versioner. En vanlig för cirka 600 kronor, ett Deluxe Edition för 700 och ett Gold Edition för 900.

Mer om spelet:
Far Cry kommer till Amerika i den senaste delen av den prisbelönta serien.
Välkommen till Hope County, Montana, de frias land, men även hem till en fanatisk domedagssekt känd som Eden's Gate. Stå upp emot sektledaren Joseph Seed och hans syskon, Heralds, för att väcka liv i motståndsrörelsen och befria ett belägrat samhälle.

SLÅSS MOT EN DÖDLIG SEKT
Frita Hope County solo eller som två spelare ihop. Rekrytera legosoldater för att besegra sekten.

EN VÄRLD SOM SLÅR TILLBAKA
Gå till angrepp mot sekten, men akta dig för Joseph Seed och hans följeslagare.

HUGG UT DIN EGEN VÄG
Bygg din karaktär och skapa ditt äventyr i det mest anpassningsbara Far Cry-spelet någonsin!

DYNAMISKA LEKSAKER
Ta kontroll över ikoniska sportbilar, fyrhjulingar, plan och mycket mer för att möta sekten i episka strider.

Klagar man inte på att det inte finns splitscreen så klagar man på att det finns splitscreen :D 28/05 @Divion Köp PC spel på elgigantens online store. Kostar 399-499kr på release dagen och du får en kod att använda på steam. Är nästan aldrig folk som använder den heller så har kunnat köpa ganska eftertraktade spel på releasedagen och fått en kod inom... 28/05 @Sisyr: jag var nog lite otydlig med att jag menade att Pc-spel ligger idag på samma nivå som vad ett konsolspel kostar. Spel till pc har blivigt mycket dyrare och spel till konsoller ligger kvar. 28/05 Sant, spelen är billigare idag. Fast spelen förr var också mer värda på andrahandsmarknaden och DLCs fanns ej, kan kosta runt 2000kr för ett spel med alla DLCs. Kanske är att jämföra äpplen med päron, men tycker ändå det är relevant. 28/05 Man måste inte köpa spelen på Steam, där de är dyrare än på andra ställen. 28/05 Inflation. Spel är inte de facto dyrare idag än på exempelvis 90-talet. Tvärtom är de billigare. Lite läsning; https://arstechnica.com/gaming/2010/10/an-inconvenient-truth-game-prices-have-come-down-with-time/ Ska också tilläggas att det inte släpps ett... 28/05 Kanske blir en Wildlands kopia i Farcry skin? Hoppas på nånytt från Buggisoft iaf. Börjar bli rätt träligt att klättra torn, träd, utposter, hacka stationer mm. Samma koncept i olika spel. Jaja får se om det blir bra?! 28/05 600kr för ett Pc-spel... på den gamla goda tiden låg dom på 349/399kr å konsol på 599kr, men där är det skaparna av konsolen som tar ut licenseavgift. Jag vet att många köper på tveksamma sidor för en billig peng men det skall inte "behöva" vara så. Var... 28/05 Har jag lärt mig något från Ubisoft så är det att deras pr avdelning ljuger så in i helvete. Nedgraderad grafik, borttagna features, speciell coop del, trasig multiplayer osv osv... Det här kommer inte coop kampanj som i exempelvis spel som sniper elite... 27/05 Skulle det ha splitscreen så lär det ändå inte komma till pc. Så, de kan lika väl skippa det. Saknar splitscreen i många spel som har det på konsol. 27/05
Skicka en rättelse