Nazistgrannen får skriva en arg insändare.

I november återvänder Call of Duty till det andra världskriget och medan det kanske finns de som skulle vilja spela som axelmakterna är det bekräftat att storyn utspelar sig ur ett strikt allierat perspektiv.

Många minns säkert uppdraget "No russian" i Modern Warfare 2 där du fick iklä dig rollen som terrorist och skjuta ihjäl mängder av civila människor på en flygplats. Genom en patch fick spelare senare möjlighet att hoppa över uppdraget, trots att det gick att ta sig igenom utan att själv avfyra några skott. Men några sådana kontroverser är det alltså inte tal om denna gång.

Av det jag læst var inte allt "øverlægset", och det som var bættre blev inte tillverkat i nog stor grad och det var generellt brist på ammunition mot slutet. MP40'n, som kvalitetsmæssigt var riktigt bra, blev bara producerad i ett begrænsat antal då de... 31/05 Ingen aning då jag inte är en möp, men det lilla jag vet så var tyskarnas vapen rätt överlägsna övrigas. Så kan tänka mig att en amerikan som kom över ett tyskt vapen tog det, om det fanns ammunition till godo. 30/05 Just det här med tyskarnas vapen brukar ju lösas genom att man kan plocka upp fiendernas vapen när man dödat dem. Nån som är mer krigs-påläst än jag kanske kan svara på om det verkligen förekom? var det ok/vanligt att byta ut sitt amerikanska vapen som... 30/05 @Carl Johansson-Sundelius: Fanns ju många som inte var särskilt nazistiska men gladeligen stred och slogs för faderlandet, att alla som inte var nazister var tvingade är väldigt svart och vitt och inte sant. Men ja, call of duty skulle aldrig riskera... 30/05 Tyskland??.. fienden är ju NORGE. Tror det är deras flagga man brukar se i spelen i alla fall. 30/05 Den serien finns :) "Unsere mütter unsere väter" på tyska, eller "Generation War" på engelska. Riktigt, riktigt høg kvalitet. Jag hade viljat ha en kampanj dær man fick se kriget från flera sidor, i kronologisk ordning. Polack under -39, tysk och fransm... 30/05 @Downhill: Såg väldigt intressant ut! 30/05 Den här blir att titta på. Tack för tipset! 30/05 @Sebastian V: var på väg att skriva samma sak. Alla lät helt galna i kommentarerna innan :D 30/05 Hm, nå kom jeg på noe. Ikke relatert til CoD da. Battlefield.. kan man bruke nervegass der i spillet? :) "I guess not." Kanskje ikke politisk korrekt. Og ei, henrettelse av egne soldater. Av hva jeg har hørt så har både tyskere og briter og franskmenn... 29/05
Skicka en rättelse