Kom, du älskar ju lukten av napalm på morgonen.

Efter köttig zombieaction i Killing Floor 2 är det nu dags för Tripwire Interactive att återvända till djungeln, fast ett par decennier senare. Medan det första Rising Storm fokuserade på konflikterna mellan USA och Japan under det andra världskriget sista år avslöjar titeln Rising Storm 2: Vietnam vart detta krig utspelar sig. Se våra första 30 minuter i spelet som färska rekryter.

Tripwire gjorde sig kända för sin realistiska vinkel på multiplayeraction med det första Red Orchestra, något som fortsatte i uppföljaren Heroes of Stalingrad och Rising Storm, som släpptes för fyra år sedan. Förvänta dig därför inte att kunna överleva en salva i bröstkorgen och ett lugnare tempo.

Om du hellre ser lanseringstrailern än våra första stapplande steg i djungeln hittar du den nedan.

Lite Early Access-känsla tyckte jag det var. Spelade några matcher igår och spelet kraschade en gång vid första banbytet, inget märkvärdigt. Däremot lite väl många problem med osynliga väggar och liknande när man försöker leka sniper, och lite väl stora... 01/06 Spelade beta 7 och open beta 33h, köpte det och refounda. Crashar (2 gg på ca 1 timme), dåligt optimerat, fortfarande massa invisible walls, samt bara 3 bra (ok) banor. RO1/RO2 fan men saknar något i spelet, det är helt ok om det skulle vara early acces... 01/06 -sm4 är samma som att skriva -d3d10. 31/05 @Gandy: vad gör sm4 prefixet? 31/05 Testa launch options i steam -USEALLAVAILABLECORES -sm4 dom brukar hjälpa om man har problem med Unreal engine spel, dock hjälper det inte mot disconnects. 31/05 Roligt spel men förjävligt på en teknisk nivå. Ojämn framerate och jag kunde inte heller spela en hel match utan att få en disconnect. Sen om det var spelet fel eller ett problem hos mig återstår att se. Annars riktigt bra spel med fantastisk känsla vil... 31/05 Najs spel, lite orolig över mängden kartor men det brukar komma lite nytt så småningom (både av tripwire och moddare). Hade nog velat ha liiiite lägre tempo men det är ett bra röjspel för folk som ändå gillar lite mer "realism". Dock kan fortfarande dep... 31/05 Riktigt djävla bra spel! https://i.imgur.com/IkLpuet.gif 31/05 Tack för tipset, köpte i förmiddags och det blir att nöta ikväll efter jobbet :D Har längtat som fan efter det här spelet, hoppas det är lika grymt som man tror det är 31/05 @zauii89: Jag har köpt alla Tripwires spel mer än 1 gång via steam så jag tycker jag har dragit mitt strå till stacken. Köper alltid via G2 om det skilljer för mycket. Nya storspel går ju inte att handla på steam då dom alltid är dyrare än retail i hand... 31/05
Skicka en rättelse