Som sagt, du kommer behöva din smartphone om du vill spela Splatoon 2 med polarna.

Det stod snabbt klart att Nintendo Switch inte skulle kunna hantera röstkommunikation på egen hand, istället menade Nintendo att det skulle släppas appar till smartphones för detta. När tillbehörstillverkaren Hori visar upp sitt Splatoon 2-headset, och hur det hela ska kopplas ihop, lär sladdhatare få dåndimpen.

Först måste du dra en sladd från Nintendo Switch för att få in spelljudet i hörlurarna. Sedan ytterligare en sladd från din smartphone som ska stå för uppkopplingen röstchatten använder. Dessa möts sedan i en adapter som senare leder vidare in i headsetet.

Smidigt!

för att lira portabelt ja :) men hur gör du när den är dockad då och den befinner sig kanske 3-5m från soffan :/ hur man nu än vrider o vänder så bör/bodde nintendo öppan möjligheten för Bluetooth. det är den enda lösningen som jag kan se där den skulle... 02/06 @erik.dv: Jag antar att han är sarkastisk, jag. 02/06 Jag antar artikel-skribeten är ironisk när han skriver av detta som smidigt istället för hjärndött? 02/06 Ok Mr.Fanboy. /facepalm 02/06 Du har dock helt rätt i att HORI's lösning inte alls behöver se ut som Nintendos egna. Jag är inte lika orolig längre efter du pekade ut detta, tänkte inte på att HORI har gjort en jävla massa skit tidigare. Nintendo Switch är ändå rätt bra genomtänkt... 02/06 Wow... en argument på internet som slutar hövligt och någon som ändrar åsikt? Utan att ens ha inkluderat någons mamma, hot eller Hitler? Vad är näst? Trevliga människor på tåget? Vart är världen på väg??? Kul se att folk faktiskt kan komma överens i dis... 02/06 ok.. jag hissar vit flagg. Du har rätt, t.o.m. en så gammal konsol som Xbox 360 har detta. Nej, du har rätt. Det är ett av flera sälj.egenskaper, inte den enda. Så den enda tes som jag har kvar nu är, att det inte enbart är Nintendos fel att tredjepart... 01/06 Nintendo är riktiga amatörer. Jag var tänkt att köpa en swich pga Zelda men är glad att jag inte gjorde det. Känns inte som man missat så mycket, för det finns mycket bättre spel till Playstation. 01/06 @Jokkepalm: Jag tror mig förstå vad du yrkar på men jag tror inte _HELA_ konceptet med Switch var att spela med vänner då den har en dockningsstation för hemmet också. 01/06 @Jokkepalm: Hade de bara satt in ett vanligt 3,5mm-jack med stöd för ljud i båda riktningarna skulle detta inte vara ett problem =) 01/06
Skicka en rättelse