Blodiga semestern i Mordor förflyttad till oktober.

Warner Bros. Interactive och Monolith har varit hyfsat flitiga med att exponera kommande Middle-earth: Shadow of War för allmänheten. Skribenter har fått fingra på spelet, vilket bland annat resulterat i en förhandstitt här på FZ. Vi har också kunnat frossa i gameplay från spelet.

Ändå är det något som inte riktigt stämmer, och de har nu valt att skjuta upp släppet ett par månader från den tilltänkta lanseringen i augusti. Nytt datum är den 10 oktober.

Förklaringen hittar vi i ett kort inlägg på wbgames.com. Som så ofta handlar det även denna gång om att det behövs mer tid för att skapa en så bra upplevelse som möjligt. I samma veva berättar de att vi får se ännu mer från Shadow of War på årets E3-mässa.

@Chomag: Vrm har inte en alldeles för lång backlog ;) Jag har bara spelat med xbox360 kontroll så hur dom är utan vet jag inte :) 03/06 Har alltid tänkt att ge dem en chans nån gång, men som många andra har jag en enorm backlog att beta av och de har aldrig blivit mer än just en tanke. Men det kanske är dags nu, gillade verkligen att man kunde slåss enkelt och lätt utan en handkontroll... 03/06 @Chomag: du borde spela arkham spelen, i mitt tycke en serie man inte bör missa. Fightingsystemet är likadan som i shadow of mordor. 03/06 Jag har aldrig spelat Arkham Knight (eller något av de nyare Batman spelen över huvud taget faktiskt), men läste ju om de massiva problemen spelet hade när det släpptes och hoppas verkligen inte att den här uppföljaren går samma öde till mötes. 03/06 @Chomag: ja shadow of mordor fungerade mycket bra till pc från början. Annat var det med batman arkham knight som också gavs ut av warner dock helt andra utvecklare och ytterligare ett klåpargäng som mest stog för mobilspel fick göra pc portning. Det... 02/06 PC versionen till ettan var felfri i mitt tycke, jag hade inget att klaga på alls faktiskt. Sen kom ju en HD patch också som gjorde spelet riktigt, riktigt tjusigt, vilket det kanske kunde ha varit från första början om inte ålderstigna konsoler hade... 02/06 Låter skit bra faktiskt. DÅ kanske dom fixar till allt ihop. 01/06 Ja vi får verkligen inte hoppas dom anlitat mobilspelutvecklare för nån form av portning. då blir det katastrof 01/06 Hmm kan tyda på Scorpio-release i oktober då kanske... 01/06 Tja, de vill nog undvika en ny Batman: Arkham Knight ;D 01/06
Skicka en rättelse