Krascha motorsågfesten på Windows 10 och Xbox One.

Den Microsoft-exklusiva Gears of War-serien är nu inne på sin fjärde del (femte om man räknar med spin-offen Gears of War: Judgement) och för att locka ännu fler spelare till varumärket har företaget precis annonserat en gratis provperiod på Windows 10 och Xbox One.

Fullversionen av spelet blir gratis att ladda ner och innehåller 10 timmar kostnadsfritt pangande, som såklart sparas ifall du bestämmer dig för att köpa spelet. Erbjudandet gäller från den 9:e juni till den 15:e juni men så länge nedladdningen är klar inom samma period kan alla 10 timmar förbrukas även efter veckan är slut.

Enligt officiella hemsidan kommer spelare bland annat få möjligheten att uppleva det första kapitlet i den fjärde delen.

Experience the opening Act of the next chapter in the Gears of War saga! Battle through past moments from the deep history of Gears of War in 'Prologue', then enter the present day with JD Fenix - son of Marcus Fenix - with friends Kait and Del as they set out to discover the source of a monstrous new enemy.

Eftersom det är det fullständiga spelet man laddar hem och inte bara en demo-version kommer alla olika lägen att vara tillgängliga - vilket gör att nedladdningen landar på 78.5GB för Xbox One-versionen och hela 93GB för PC-versionen. Kampanjen verkar limiteras till den första akten, men det är fritt fram att testa det populära Horde-läget och delta i multiplayer.

Har du testat den senaste delen i Gears of War-serien?

@Gaara: Det reas titt som tätt. Annars kan du alltid köpa en kod på g2a för 300 spänn. 04/06 Har inte sett att man kan köpa Xbox spel digitalt utanför Xboxlive-/windows store. De som jag sett till lågt pris har alltid vart på skiva. Har aldrig hört talas om livekort, men jag kolla där nu och de säljer för 379 så ja lite mer överkomligt ja. 04/06 Men det är ju Play anyware eller vad det heter så köper du det till Xbox One för 349:- digitalt så fungerar det ju till Windows 10 datorer. Livekort.se brukar sälja det för den summan har jag för mig. 379:- kostar det vid skrivande stund ser jag. 04/06 Surt pris, tror jag köpte det billigare på någon rea när det var ganska nytt. Tror dom hållt uppe priset i o med att det i USA iaf är ganska populärt som e-sportspel. Dom hade någon 300 000 dollar turnering häromdagen bara. 04/06 Riktigt skönt spel. Började lira det i co-op med en polare nyligen. Riktigt bombastisk action om man tänder på sånt. :) 04/06 Vart sugen ett bra tag på spelet till PC, tycker dock 599kr är lite dyrt för ett gammalt spel. Finns att köpa till Xbox för typ halva priset nu, men vill ju spela på PC:/ Webhallen tar 345kr för spelet till Xbox. 04/06 @edgren: Håller med! Undrar om inte spelfilerna är helt okomprimerade. Ser annars ingen anledning till att det ska ta så mycket plats. Kommer heller inte ladda ner trots att jag har 0,5TB ledigt. Mitt internet är för långsamt. Not worth the time. 04/06 93 GB är väldigt overkill. Tycker att Just Cause 3 och GTA V tar för mycket (60-75 GB), så även om jag får testa Gears of War 4 helt gratis i några timmar, så kommer jag inte göra det. 03/06 Med tanke på att Kampanjen är ca 9-10 timmar lång så förstår man att de begränsar till första akten, annars hade nog många klarat SP och sen inte brytt sig att köpa det. Lite samma med Titanfall 2 som är tutorial delen gratis på EA access, där är SP ca... 03/06 Bra tänkt! Ingenting om Gears på schemat än, men mycket möjligt att det kan bli en överraskning. 03/06
Skicka en rättelse