"Heroes in a Half Shell, turtle power!"

Du lyssnar väl på Fulkultur, den sedelärande podden där Geeks-gänget pratar om allt nördigt som inte får plats i det finkulturella rummet? Varannan vecka avhandlas allehanda nörderier, och nu har vi nått fram till avsnitt 40 där fulkulturisterna Jakob Nilsson, Magnus Blix, Calle Johansson-Sundelius och Andreas Eklöv gräver djupt i barndomsminnen.

Det handlar mer specifikt om de gröna ninjakrigarna i Teenage Mutant Ninja Turtles, eller Teenage Mutant Hero Turtles som de ibland kallades. Gänget pratar om allt från det larvigt härliga i tv-serien, ursprunget i serietidningarna, de ostiga filmerna, leksakerna och framför allt de underbara men galet svåra spelen som inte längre går att få tag på!

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Skicka en rättelse