Game Informer listade Bully 2: Kevin's Back Jack, och snart börjar E3.

Pre-E3-tider är lika med mer eller mindre vilda rykten. De flesta är långsökta och handlar kanske mer om önsketänkande än fakta – men det är gôtt att drömma. Bully släpptes 2006 och bortsett från Scholarship Edition och en jubileumsutgåva till Android och Ios har det varit tyst om en eventuell uppföljare. Tidigare idag dök dock denna upp i Game Informers databas:

Vad är Bully 2: Kevin's Back Jack? Sajten plockade snabbt ner sidan men internet glömmer aldrig. Plattformen som listas är Playstation 4, antalet spelare är två (!), utvecklare är Rockstar och releasen är satt till hösten. Att en spelsajt listar titlar som inte bekräftats är inte ovanligt (hej, Half-Life 3), men varifrån har Game Informer fått undertiteln Kevin's Back Jack?

Sajten lovar att det är ett missförstånd och har "inte hört någonting om en uppföljare till Bully".

Och vem vet? Kanske är det bara ett missförstånd? Väl värt att nämna är också att tidningen Game Informer inte sällan roffar åt sig stora och exklusiva utannonseringar. Vi får väl se.

Jag är fullt seriös. https://segmentnext.com/2017/06/06/rumor-rockstars-agent-back-development-since-november-2015/ 08/06 Så sent som i december förnyade Take Two rättigheterna till varumärket ("Agent" alltså), så uppenbarligen är inte projektet helt dött. Kanske har man skrotat det ursprunglgia spelet och börjat om på ny kula någon gång under utvecklingsperioden, varvid... 08/06 @Dreijer: Inte helt säker på om du är seriös eller inte, men det är ju listat för PS3, det var ett tag sedan.. 08/06 Det verkar som att nästa stora släpp kommer att vara https://www.rockstargames.com/games/info/agent. 08/06 Känns inte som om det har något med saken att göra över huvud taget. Spelen kan knappast ses som konkurrenter till varandra, RDR2 försenades nog enbart för att de inte kände att spelet skulle hinna bli klart till planerad release. Skulle dessutom tippa... 08/06 Tänkte samma sak. Kan det här kanske vara den riktiga anledningen till varför RDR2 har blivit försenat? Rockstar vill nog inte släppa två open world spel under samma kvartal. 08/06 Jag har inte spelat spelet, men sökte bland karaktärer och det finns ingen som heter varken Jack eller Kevin, så kanske är ett missförstånd - om det inte rör sig om nya karaktärer ofc. Om jag inte missat någon då vill säga :) 08/06 Det som talar för att ryktet stämmer är att de har en undertitel på spelet. De kan kanske lägga upp Bully 2 i sin databas som en placeholder, men varför skulle de hitta på en undertitel till uppföljaren? 08/06
Skicka en rättelse