Det blir av allt att döma sand mellan tårna i höst.

Bilden ovan är ett montage, den under är det nog inte. Den bekräftar i så fall (det ihärdiga) ryktet om att höstens Assassin's Creed tar oss till Egypten. Den bekräftar också (det ganska nya) ryktet om att spelet ska heta Assassin's Creed Origins. Ubisofts stora överraskning läcker som ett såll.

Bilden föreställer ett så kallt giftcard hos Target och ger kunden fem dollar i rabatt om den köper "gold edition" av Assassin's Creed Origins. Detta inkluderar grundspelet, deluxe-utgåvan, steelbook och en säsongsbiljett. Bokar man nu (eller, troligen, om en vecka när spelet är officiellt) får man också bonusuppdraget "Secrets of the first pyramids".

Kudos till den stackare som får äran att "avtäcka" Assassin's Creed Origins för världen. Att hålla god min när vi vet så mycket blir svårt, men det ska tilläggas: någon trailer har åtminstone inte läckt den här gången. Den senaste tiden har dock läckorna varit av det grövre laget:

@B-B-B-Banänäbrääken: Exakt, mumier, kvicksand och vridbara sfinxhuvud, zzzzzzzz.... 10/06 @Espresso_Bengt: ja allt det där har man ju gjort i prince of persia också 09/06 @Avedagreat: jag upplever att det är mycket bättre än vad jag är van vid från andra spel. Har visserligen inte spelar så mycket rollspel de senaste åren så jag har kanske en dålig referensram, men jag upplever att sidoquesterna är grymt välgjorda med... 09/06 Egypten vetifan, känns som det blir som Uncharted då, vrida på en massa klockor i rätt ordning för att ta sig ner i en krypta som sen rasar samman femtielva gånger. Jag vill ha Assassins Creed: Tokyo! Eller Edo var väl huvudstaden "back then" 09/06 Guuu vad jag ska döda mumier :) Ser fram emot detta... 09/06 Ja, jag pratar om den övre bilden, och jag har aldrig någonstans försökt hävda att ryktet som nyheten gäller är fejk. Jag reagerade enbart på hur fult gjort det är. Photoshop-nörd som jag är. Visade den där Transformersbilden som referens för hur uselt... 08/06 @Lard von Bacon: Pratar du om den övre bilden? Läs nyheten. Det står att den övre bilden är ett montage. Nyheten handlar om den undre bilden. 08/06 Jag ser klart och tydligt att karaktären är inklippt. Ljus och skuggor är inte samma som bakgrunden. På pyramiden kommer ljuset framifrån och på karaktären från höger. Tittar du på höger sida av pyramiden är det skugga där. 08/06 Vad är det du tycker ser photoshopat ut i bilden? Jag är ingen expert, men tycker den ser ganska legit ut. Du som uppenbarligen genomskådar lögnen får gärna upplysa mig och andra lekmän om varför den är fejk. 08/06 Den där bilden ser lika bra photoshoppad ut som den här postern till nya Transformers. https://i0.wp.com/media2.slashfilm.com/slashfilm/wp/wp-content/images/transformers-lastknight-awfulposter-full.jpg Det vill säga, horribelt. Bilden blev visst mycket... 08/06
Skicka en rättelse