Remastrade Final Fantasy XII blir ännu mer remastrat.

Likt Final Fantasy XV hade Final Fantasy XII, den sista delen i serien till Playstation 2, en skakig utveckling. Men som storytrailern ovan demonstrerar var det värt all väntan. Final Fantasy XII The Zodiac Age släpps den 11 juli och nu bekräftar Square Enix Hiroaki Kato att remastern, utöver gameplayputs och visuellt godis, pimpas extra för PS4 Pro-spelarna.

Oh yes, the resolution increases even more if you play this title on a 4K compatible TV with a PS4 Pro, so please try it out if you have the environment to do so.

Hela inlägget på Playstation Blog är värt din tid då det handlar om hur den här remastern ens blev en grej. Kato berättar till exempel om hur man var noga med att bevara Akihiko Yoshidas illustrationer när man förbättrade modellerna. Detta blir också första gången västerländska spelare får smaka jobbsystemet Zodiac, vilket undertecknad ser allra mest fram emot.

Precis, de gamla finns fortfarande kvar. Enough said. 13/06 Varför kallar du mig korkad? Ja, det sker en hel del remasters och remakes men det betyder inte att det inte kommer många nya, fräscha spel för den delen heller. Om du tycker att spelen blivit sämre är det en smaksak, något jag verkligen inte håller med... 12/06 Det handlar inte bara om Square! ALLA sitter endast och gör remakes. Den här generationen kommer gå till historien som remake generationen. De stora utvecklarna vågar inte satsa på nya idéer utan ska endast göra HD remakes och uppföljare. Och du tror... 10/06 Nej, jag syftade på FFXIV, 14 alltså. Stormblood är expansionet som släpps om drygt en vecka. Så, enligt ditt argument, så ska de alltså fortsätta fler nya spel bara för att du tycker att FF15 sög? Jag förstår inte hur du tänker här. De ska alltså pumpa... 10/06 Oj wow de släppte ett nytt FF under tiden de rereleasde 20st till olika konsoler, plus att skiten sög precis lika mycket som FFXIII. Plus att jag antar att du menar FFXVI för 14 finns redan. 10/06 De kunde väl lagt upp trailern i 4K också. :P 10/06 Remasters. Inte riktigt samma sak. :p Förstår inte varför folk gnäller så förbannat över det dock. Fick vi inte FF15 för inte så länge sen? Och ett DLC? och Stormblood kommer snart till FFXIV. Att gnälla över att det kommer en remaster när det klart som... 10/06 http://i.imgur.com/ekDUC2B.gif 09/06 AWESOME! Spelar just nu igenom Final Fantasy IX på Android och fy fan va mycket bättre spelet är när 3D-modellerna är av hög kvalitet. Smälter mycket bättre ihop med bakgrundsbilderna. Jag spelade aldrig igenom XIIan för att jag tyckte just att grafiken... 09/06 Weee remakes istället för nya spel... ååååå så glad jag blir. 09/06
Skicka en rättelse