Ubi laddar på med sina största serier men också med The Crew 2 och South Park.

Assassin's Creed Origins är tänkt att bli seriens stora återtåg efter en storspelspaus i fjol. Om du inte har legat under en sten har du förstås inte gått miste om de oerhört många läckor som drabbat den Egyptenbaserade titeln. Under Xboxshowen fick vi för första gången se trailers och det mesta pekar på att vi får se mycket mer från det ambitiösa äventyret under aftonen.

Far Cry 5, å andra sidan, har ännu inte haft E3-premiär. Andra bullar nu. Efter premiärtrailern med Montana som fond, religiösa fanatiker och arga björnar är vi redo. Räkna med att få se mycket mer från spelet som liksom Assassin's Creed vill tillbaka till fornstor kreativitet.

Även löjligt försenade South Park: The Fractured But Whole och The Crew 2 ska visas upp. Det är den här kvartetten Ubi frontar med men med tanke på speljättens smak för överraskningar (The Division, Ghost Recon Wildlands, Steep, etc) kanske någon stor skräll lurar i vassen. Det är i princip klart att den i alla fall inte blir Beyond Good & Evil 2, som inte verkar dyka upp på E3 i år.

Nyfiken på hur du ser de andra presskonferenserna? Kolla in vårt digra schema här.

Skicka en rättelse