Bland ljussablar och blasters.

Ikväll vid 21-tiden börjar Electronic Arts årliga E3-presentation, men redan nu kan vi bjuda på nära en kvart läckta spelsekvenser från det kommande rymdeposet Star Wars: Battlefront II.

I klippet passar vi bland annat på att göra besök på en bana baserad på Naboos huvudstad och vi ser Boba Fett cruisa förbi på sin jetpack. Det är oklart hur länge filmen kommer att ligga uppe, så den som vill se får passa på medan järnet är varmt.

@wingman92: Håller med, ser inte skoj ut. Varför inte bara gå tillbaka till Stormtroppers . Känns som att spelet är lite väl för snabbt jämfört med vad det borde vara. 10/06 Köpte aldrig första....kommer inte köpa detta heller. Så länge dem inte implementerar riktigt sikte på vapnen så blir det inget köp. 10/06 Men gråt MER. Enda stället där lore har nån betydelse, är Singleplayer delen. Sen är det som läckts ALPHA, och det är mycket möjligt att det kan finnas en server-inställning för att begränsa till valfri tidsperiod, eller alla tidsperioder. 10/06 Den första banan i klippet verkar ju vara en ren granatfest, så som många andra dice-spel. 10/06 är det bara jag eller ser det inte så kul ut, Singelplayer visst bring it men som MP nja aldrig varit fann av superhjälptar i MP spel, blir lite som perks i cod spelar ingen roll så dör du ussh men är det en bra SP så blir det ett givet köp 10/06 @Jeans: Allmän MP, de skiter i lore verkar det som. 10/06 Så vackert! Men det är mängden innehåll och variation som måste stämma. Inte ska de få 600kr till och mer på det genom att ligga på latsidan. 10/06 Väldigt snyggt och smidigt ser det ut. Men jag gillar inte detta med "super karaktärer" eller vad man ska säga, det blir så himla obalanserat i spelet när någon kommer med en ljussabel eller en super pistol. Visst är det kul att kunna spel Darth Vader... 10/06 Rey mot Darth maul? Är tidsresor inblandat? 10/06 Jag är skeptisk. Men det kommer säkert att sälja som smör oavsett vad. 10/06
Skicka en rättelse