Erik och Anabelle övningskör i öknen.

E3 rivstartade igår med Electronic Arts show EA Play och vi fick bland annat se mer utav nästa del i Need for Speed-serien som fått undertiteln Payback. Självklart är våra skribenter Erik Cedervall och Anabelle Lancelot på plats i Los Angeles för att dela med sig av sina intryck från mässan.

I klippet ovan kan du se hur det gick när Erik Cedervall skulle jaga en lastbil genom öknen i Need for Speed: Payback och i klippet nedan analyserar vår skribentduo fler av de titlar som visades under gårdagens EA Play.

Nä, nu när jag sett hur spelet ser ut och verkar vara, så avbokar jag det. Den här är det första NFS som jag inte kommer att köpa. Och jag ångrar att jag köpte den senaste. Den är verkligen dålig. 12/06 Ha ha. Ja, han kör ju till och med sämre än mig! :D 11/06 NFS brukar dyka upp på rea på Playstation store något år efter release för en hundralapp. Helt klart värt pengarna för spelen är inte så dåliga. Men skulle aldrig betala fullpris för spelen! 11/06 jaha som jag trodde... blir inget köp i år heller..hoppas jag har fel dock.. hade varit trevligt med bilspel och lite polisjakter måla om modda osv... fattar inte att det är 2017 och det ska vara så svårt att göra roliga spel... 11/06 Mja... inte så mycket att säga om detta. Mest anmärkningsvärda var väl att Erik aldrig verkade fatta hur nitrous-systemet fungerade :P 11/06 @B-itta: MM så sa min tjej när jag satte på EA streamen igår, hon undrade om det var en ny film trailer :D 11/06 Ska efterboka... typ 3 gånger, för det har ja hört är inne. 11/06 Väldigt Fast & Furious inspirerat. 11/06 Ser riktigt snyggt ut! Älskar att köra i öken, kan södra Nevada in och utan IRL. Förbokas sällan, men detta måste jag ha! 11/06 Nya Payback påminner väldigt mycket om en sämre version av Need For Speed - Rivals! och med tanke på hur katastrofal Ghost förra Need For Speed var blir det definitivt inget köp för min del. Need For Speed har gått i Call Of Dutys spår och många av spel... 11/06
Skicka en rättelse