Bethesda fortsätter frysa förväntningarna.

Bethesdas E3-presskonferens var en snabbt avklarad historia, där svenskbyggda Wolfenstein II: The New Colossus bådade gott, betalmoddar rörde upp känslor och The Elder Scrolls VI lyste med sin frånvaro.

Fullständigt väntat, det sista. Bethesda har åtskilliga gånger sagt att man ska färdigställa två fullstora spel innan man börjar prata uppföljaren till 2011 års Skyrim. Det upprepas nu än en gång, företagets Pete Hines sa under ett pressmöte att man inte börjat bygga The Elder Scrolls VI än, skriver VG247.

"TES 6 is not in dev."

Klart, konsekvent och tydligt. Så vi säger ungefär som vi sa för ett år sen: ställ in dig på besked om Elder Scrolls VI framåt E3 2018. Eller 2019.

Jag har ingen aning om hur lämpliga dom tidigare versionerna av Frostbite var för andra typer av spel än FPS. Går ju inte riktigt att svara på hur mycket resurser dom har lagt på motorn genom åren heller. Star Citizen är väl ett exempel där det kanske... 15/06 Frostbite var väl heller inte lämpat för något annat än Multiplayer FPS men har trots detta vidareutvecklats till att passa annat också. Borde väl gå att göra samma sak med idTech6 och är antagligen billigare än att utveckla en ny motor från scratch. 15/06 Att vänta länge mellan TES-spel är inte helt ovanligt och TES: Online gör förmodligen att väntan kan bli ännu längre. Personligen har gillat TES mindre och mindre.. Det finns mycket att älska men jag börjar verkligen sakna en identitet hos.. mig själv!... 14/06 Tech6 kanske inte är så lämpad för den typen av spel? Det är ju möjligt att dom håller på med en helt ny motor och då ryker det antagligen 3-5 års utveckling på den. Skyrim lade jag aldrig så mycket tid på. Det var grafiskt utdaterad när det släpptes... 13/06 Bara de för bövelen börjar använda iDTech6 motorn och inte deras löjliga Creation Engine från början på 2000 talet. 13/06 Det känns lite som hade de håller på med ett nytt Elder Scrolls, Det är ju endå 6 år sedan Skyrim (i stort sett). Känns ju som om de inte har börjat lite smått än så får vi inte se ett nytt Elder Scrolls förrän 2021 eller 2022 låt det sjunka in lite....... 13/06 Varför ens säga att man håller på och tänker på en uppföljare när spelet fortfarande säkert säljer bra OCH det kommer ut på switch, eller just kom ut liksom. 13/06 http://i.imgur.com/zDUxjsb.jpg 13/06 Snart kommer väl Skyrim till min kaffemaskin. Som man har längtat... 13/06 Det är inte direkt en uppföljare till Skyrim som folk frågar efter, det är ett TES VI folk frågar efter. Personligen har jag spelat igenom storyn till Skyrim ca två gånger men har totalt 700h spelat. Utan mods hade jag kanske spelat 100-200h max men mod... 13/06
Skicka en rättelse