BRAIIINS!!!

Playerunknown´s Battlegrounds har kallats "ett DayZ utan allt tråkigt", och en av sakerna som skalats bort är zombierna. Men de är nu på väg till Battlegrounds.

En kort trailer på spelets Twitter-konto förkunnar att zombier är på väg, men att man ännu inte kan säga när de är framme.

I en annan tweet säger man att zombierna hamnar i ett speciellt spelläge, och alltså inte kommer störa de redan rätt nerviga mänskliga striderna.

ICYMI: As noted by our VP | Exec Producer earlier, the new anims are not for the "base" game mode. We'll continue to focus on optimization.

Under Microsofts presskonfa på E3 häromdagen förkunnade man stolt att Battlegrounds dyker upp till den nya, kraftiga Xbox One X-konsolen. En fjäder i hatten för båda parter, får man anta.

Tråkig nyhet, så fruktansvärt trött på zombietemat. Tröttnade redan efter L4D2, nu spelar jag inte ens spel som har zombielägen (CoD tex), skiter i om det är ett valfritt läge, det säger allt om vilka bitches utvecklarna är mot p12orna. Zombies hör ej... 16/06 Om de inte har horder av zombies så kommer det att bli skittråkigt. DayZ modden var svinrolig på natten när en drös med zombies kom fram från ingenstans och började jaga som dårar. 16/06 Sista jag ville se i det här spelet, trist att splittra spelarbasen. 15/06 Det är redan det bästa Battle Royale-spelet, nu kanske det även blir det bästa zombiespelet. Kan verkligen inte se det negativa i att lägga till mer content till ett spel. 15/06 Kan inte alla Battlegroundsfans lära sig att det är FIFA 18 som gäller? Krävs lite skills där precis som i riktig fotboll. Kalle Sundelius kanske håller med. 14/06 Tyckte inte utvecklarna att deras spel var tillräckligt likt allt annat? 14/06 För det första: Varför? Det är ju askul att mörda zombies. Hjärna (see what I did there?) med skutvapen. För det andra: Vad jag vet finns det hundratals, kanske tusentals spel utan zombies. Så du kan ju alltid spela dom :) 14/06 Vad spelar det för roll? Jag är trött på alla sportspel men jag gnäller inte för det ;) Du måste ju faktiskt inte spela dom :P Jag förstår att du är trött på dom, men vissa (tja, åtminstone jag) vill ha det :) 14/06 Spelat en massa zombie mode med Node och det är riktigt kul, glad att Pubg får lite mer variation. Hoppas zombies får lite mer speed för det var lite trist att springa runt hela banan. 14/06 Känns som "ordet" konfa slagit igenom på allvar till årets e3 14/06
Skicka en rättelse