"Årets E3 är avslutat!" skrev en svensk hårdvarubutik på Facebook i dag. De var inte i närheten av att ha rätt – spelmässsans andra dag hade då inte ens hunnit börja.

Däremot är presskonferenserna slut (vilket nog var vad som avsågs), och de är ju onekligen det som får mest uppmärksamhet. På senare år har flera aktörer flyttat på sig, tidigarelagt sina event till dagarna innan själva E3 körs – allt för att inte drunka i de andras informationsfloder.

Nu undrar vi – vilket företag gjorde den bästa presskonferensen? Rösta nedan, och berätta gärna vad du röstat på och hur du resonerar i kommentarerna.

Nästan varannan FZare håller alltså på det gröna laget? Där ser man. 15/06 microsoft var ju super cringe 15/06 Ubisoft vann enligt mig, bra och bred line-up med en hel del intressanta titlar. Bäst format och presentation också. Microsoft var helt ok. Nice med Scorpio info och en del intressanta spel. Att folk klagar på att inget är just exklusivt utan kommer til... 15/06 EA hade väl ändå tråkigaste presskonfan? Jag är ingen xboxanhängare men tyckte dom skötte sig riktigt bra. Ubisoft blev jag inte besviken på. Halvgalna fransmän. Bethesda kändes magert även om det va några ljusglimtar. Sony kändes rätt ljummet även om... 15/06 @Puscifer: Instämmer! Blev riktigt sugen på en Switch efter Nintendos E3, och då tack vare spelen och inget annat. Då har de gjort rätt. 15/06 Väldigt många som klankar ner på vissa aktörer för att de har för få exklusiva titlar. Inte undra på att spelbranschen är rutten när konsumenter applåderar konsumentfientliga affärsmetoder. 15/06 För att en del kanske inte har råd eller bryr sig så värst om teknik och datorer och inte vill lägga ut 15-20 000 på en dedikerad spel-pc med all kringutrustning. Utan hellre lägger 3-5 000 på en konsol som funkar bra med en tv som man troligen redan... 15/06 Microsoft gjorde helt klart bäst ifrån sig i år! :) 15/06 MS. Nuff said. 15/06 Sony - de hade de mest intressanta exlusiva spelen. Nintendo hade vunnit för mig om de visat upp mer av Metroid Prime 4. Microsoft visade inte upp några vettiga exlusiva spel. De flesta spelen kommer till andra konsoller eller PC - så varför ska man äga... 15/06
Skicka en rättelse